.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Няма прилично. Днеска няма. Няма дами, няма господа. Казах ли "няма" вече?
    Тоя който я е практикувал очевидно съществува, но няма как да знаеш кой е щото не съм изнесла личната му информация. Първо. И второ..къв е тоя сексизъм бе man? Какъв тон ше държа си е лично моя работа що се отнася до впечатлението, което оставям с това. И понеже съм момиче няма да ми обясняваш? Изобщо не съм те питала за обяснения и изобщо не съм ти искала оправданията и причините, поради които няма да го направиш. Това че някой е от единия пол е най-жалкия аргумент ever. Весела Коледа.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

anonymous708973
    Guest
    Що не се кротнеш малко, щото наистина преувеличаваш и реагираш неоправдано остро?

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Няма прилично. Днеска няма. Няма дами, няма господа. Казах ли "няма" вече?
    Тоя който я е практикувал очевидно съществува, но няма как да знаеш кой е щото не съм изнесла личната му информация. Първо. И второ..къв е тоя сексизъм бе man? Какъв тон ше държа си е лично моя работа що се отнася до впечатлението, което оставям с това. И понеже съм момиче няма да ми обясняваш? Изобщо не съм те питала за обяснения и изобщо не съм ти искала оправданията и причините, поради които няма да го направиш. Това че някой е от единия пол е най-жалкия аргумент ever. Весела Коледа.
    Грешката е моя, с какъв акъл нареках "дама" поредната кифла.
    За какъв сексизъм говориш не знам, приемам че се дължи на някакво вътрешно чувство за малоценност.
    Коя си ти, че да ти давам обяснения по материя, от която си нямаш "хал-хабер". Моята реакция беше твърде мека за АБСУРДНОТО (повтарям: АБСУРДНОТО) ти предложение.
    А какво има и какво няма - не си ти тази, която да определя.
    Горкият ти приятел, да го караш да си стиска кожата и да тича до банята.
    Весела Коледа и на теб, не си прави труда да ми отговаряш, нито ще го чета, нито ще си губя времето да ти отговарям.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Що не се кротнеш малко, щото наистина преувеличаваш и реагираш неоправдано остро?
    кой го каза..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен
    Да Ви имам проблемите.Акъл за 5 стинки ..

Супер фен Аватара на nymphadora
    бате имаш проблем, давам ти решение и изобщо не се ебавам. опитвам се да съм що годе благоприлична с хората в тоя форум. като те тролят не си доволен, като ти дават реален съвет (щото тва е реално нещо и аз казах че не съм правила статистика на можещите) пак "няя го коментира"..ей лигльо.. хои си го начукай. дано на ръчна си изкараш цял живот. дришльо малък!

anonymous708973
    Guest
    кой го каза..
    Да, да, добре.
    И аз тва няя го коментирам. Аре налей ме.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    еми не е така...казва се сух оргазъм и е доста по-тъпо според мен от нормалния , а и има опастност да ти се пръснат топките
    Не съм запозната, нямам си подобни атрибути... казвам това, което той ми е казвал

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Попринцип,когато си стимулираш Ж точката (една от тях около ануса ) свършваш без да отделяш семенна течност.
    Еми, някъде там пипа и той... не се стиска или нещо подобно... просто леко настискаше с пръст някъде около точно тая точка

Цитирай Първоначално написано от Overkill_Teen Виж мнението
    Това е супер опасно...
    Извинявам се тогава, че давам подобни съвети. Не знаех, че е опасно. Не съм особено запозната точно с тия неща, за напред ще знам.. Просто го правеше най-редовно това и не ми е споменавал да е имал някакви проблеми.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми и аз не знам колко е опасно,ама досега нищо му няма
    maDamn

Град
    silistra
    Има един страхотен вариант, ако кожичката ти е малко по-..как да кажа..еми разтеглива. Всм пфу как да го обясня бе, еми като тръгнеш да свършваш я издърпваш и с 2 пръста я стискаш отпред, така правиш нещо като торба, в която да се излее и после просто отиваш..там където отидеш, пускаш и се изсипва където пожелаеш. Единствения проблем е, че трябва да преминеш трасето държейки го с разкопчани панталони ама.. Аз много съжалявам за това безумие, но имах сексуален партньор, който го правеше и..не знам какъв процент от мъжете могат да го използват. Надявам се да съм помогнала..
    ДА АЗ ТАКА ГО ПРАВИЯ СТОМ САМ НА рачно а инак с приателката или в кондома
    или в
    неия

Мастурбирай в чорап!

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Аз съм крайно потресена от коментари... xD А колкото до темата, компетентен отговор сигурно няма да ти дам защото нито имам *** нито лъскам, но просто идея сложи една кърпа върху тебе смисъл не да се завиеш просто колкото като свършваш нагоре да е върху тебе ама поне да е върху кърпата. после я слагаш за пране и готово... xD
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами много лесно. Събираш си материал известно време.Като си достатъчно възбуден вече и усещаш,че може да излезе отиваш в банята и довършваш действията. След като решиш,че вече е достатъчно го позабърсваш хубаво с тоалетна хартия,сядаш на тоалетната чиния и чакаш да ти спадне напълно понеже има остатък,който излиза после.Правиш си каквото ти се прави.След като ти е спаднал напълно пак го забърсваш и вече нищо не може да ти цапа.
    А това с кожичката действително работи,но само ако си по-малък на възраст или си охлабвал жилката доста скоро,защото иначе мястото е прекалено малко и рискуваш да ти напълни и ръката
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Фен
    лелее буахаххахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си