- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Депресия ?! ..
Здравейте !! Не съм много сигурна дали темата ми е за тук (или за раздел секс), но се извинявам предварително, ако не е .. Имам следния проблем .. от 6 месеца съм сама, през това време излизах с 3 момчета, но нищо сериозно .. 2-та ме мотаха само, а другия аз го мотах (беше ми хубаво до знам, че някой ме харесва, но нищо повече !! Знам, че е кофти така да ти правят все пак на мене ми го правиха, но .. няма значение вече). Както разбирате и от 6 месеца съм на сухо, всичките ми приятели ми казват, че заради това съм се натъжила, но аз не мисля така .. Може би и това оказва влияние, но аз по-скоро искам сериозен приятел .. искам някой да ме гушка да ми се радва .. С всеки изминал ден все повече губя надежда, чувствам се много подтисната и сякаш така, ще си остана сама за още дълго време .. Излизам си с приятелите, но не е същото, когато видя някоя влюбена двойка и ми става много тъпо .. Искам просто някой да ме обича !! Не мога да спра да мисля за това, а всички ми казват колкото повече го мисля, толкова по-зле, но какво да направя така се чувствам .. подтисната .. Още по гадното е, че ме навяват все повече мисли да се обадя на бившия, но знам, че само, ще отворя старата рана .. Не знам просто какво да правя .. много ми е болно, не искам повече да съм сама !! ;(
Обичам те !!![]()