.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Излез с мен , аз няма да кажа на никой !
    Хаха, далечко си ми .. Аз съм от Лясковец, област Велико Търново .. :d
    Обичам те !!

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Авторке, ако мислиш, че няма да можеш да се справиш с евентуалните последствия, какъв е смисълът да предприемаш действията, които ще доведат до тях?
    Иначе спри да го мислиш това толкова. Ако ти е до физическите нужди, винаги можеш да си намериш приятелче с привилегии, ако вече мислиш, че това няма да ти е достатъчно, а искаш и по-емоционално обвързване, недей да мислиш постоянно за това. Колкото повече се вглъбяваш в мисълта, че искаш гадже, толкова повече ще се отчайваш :Д Живей си живота, започни ново хоби, спортувай, прави това, което ти харесва и някой ден и теб ще те огрее.
    Само дето този ден ми се вижда много дaлекоо .. ;x
    Обичам те !!

Просто не го прави сус прятел защото ще го заблодиш или защото винаги ще ти бъде вув ъма, няма смисал да спорим повече аз постигна ъдоволствието да изнервя някои тази вечер

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от BulgarianBoy92 Виж мнението
    Прав си. Но един вапрос. хаиде да кайем че си намираш прятелка. И наъчаваш че преди ти да се появиш се нъйдаела от секс и го е правила сус някакув от ълицата или сус наин прятел. Това нямали малко да те тормози като знаеш че наиня прятел я чъкал? Няма ли да бъдеш по спокоен като наъчиш че е правила мастърбаця вместо да чъка прятеля си?
    БгМомче, разсъждаваш много странно. Представи си, че си хванеш приятелка, която не е девствена. Това няма ли да те тормози, все пак някой я е чукал преди теб?
    Или си представи, че ти си бил с няколко момичета, преди да срещнеш сегашното ти гадже. Няма ли да те е срам от себе си, че не си чист и неопетнен?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7 Виж мнението
    Само дето този ден ми се вижда много дaлекоо .. ;x
    ще ти се вижда, щото си си го навила на пръста като фикс-идея. Опитай се да не се вглъбяваш в това и си живей животеца.

Ами ако аз се срещам или ги вийдам всеки ден или тя ги вийда всеки ден да ще ме нерви много няма да издурйа. Понейе ще знам че тези са я чъкали но ако наприме 100 хора са ъа чъкали никога няма да сам сус нея. И няма да ме е срам че сам дествен и пурвя пут ми е сус нея, дайе на ная мойе да и хареса понейе сам се запазил, а пук ако не ми пъсне защото сам дествен , тя ми рпави ослъга да не си гъбя времето сус нея. Но тогава ако аз сам чъкал много и тя е дествена, ще ме е срам защото не сам я срешнал по рано :/ и ще направя всичко по моите осиля да остане сус мен

БгМомче, разсъждаваш много странно. Представи си, че си хванеш приятелка, която не е девствена. Това няма ли да те тормози, все пак някой я е чукал преди теб?
    Или си представи, че ти си бил с няколко момичета, преди да срещнеш сегашното ти гадже. Няма ли да те е срам от себе си, че не си чист и неопетнен?

Голям фен Аватара на N1ksun
    -_-
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Този кирилизатор нещо не ми превейда правилно текста (prevejda)

Повече от фен
    Знаеш ли,разбери че да си със някой означава да харесваш него/нея,а не това че ти обръща внимание.
    По темата,не го мисли много,отпусни се нямай големи очаквания всичко ще си дойде на мястото и ще сгрешиш ако отидеш обратно при бившия,който след това разправя че сте го правили,според мен това е изключително гадно и долно от негова страна и само се замисли,що за човек да разказва на всички за вашите интимни отношения

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Хаха, далечко си ми .. Аз съм от Лясковец, област Велико Търново .. :d
    Само мъж ли ти трябва ?
    Има едно прекрасно момиче от твоя град, което не би ти отказало, ако е само за секс.

Кое е това момиче? Може би, я знам ..
    Обичам те !!

Нормално е да се чувстваш така, Лясковец е град на програмисти, където всички са устремени да увсоят тънкостите на С++ като им остава малко време за интимни занимания.

Абе друго си е да е девствена. Ако момичето ти има опит ,а ти нямаш се получава малко кофти. Не си толкова уверен. В днешно време е трудно да намериш девственица ,тъй като се таковат от малки. Ама сега няма да му търся кусури. На каквато попадна такава.

Хехе, я виж ти .. колко знаете за града ми, а аз си мислих, че не сте го чували дори ..
    Обичам те !!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Егати и споровете в тая тема.
    А на FuCKkK13 пък да и имам разсъжденията и проблемите в тая тема.Сърби те съответно значи трябва да се изчукаш като женско куче с който пръв ти се натъмани ама за предпочитане да ти е по близък.

Към авторката.Отпусни се и спри да градиш стени около себе си.Ти си момиче така че вероятността да те свалят е много по-голяма.Не си играй с чувствата на хората и не се занимвай с някой,защото те кефи как ти тича по гъзленцето.Свали се с някои,който ти харесва външно и най-вече вътрешно и се спусни по течението пък каквото стане.Не търси някой,който прилича на 100, че даже и на 90% на бившият ти.А ако целта ти е само и единствено някой плейбой да те прочеша прикрита под думите за желаната любов...ами и това не е толкова трудно.Момиче си все пак, все ще се намери някой желаещ и за тази процедура.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от BulgarianBoy92 Виж мнението
    Мението е излагаця? От кога? И защо се излагам?
    ТВОЕТО е излагация.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А на FuCKkK13 пък да и имам разсъжденията и проблемите в тая тема.Сърби те съответно значи трябва да се изчукаш като женско куче с който пръв ти се натъмани ама за предпочитане да ти е по близък.

Към авторката.Отпусни се и спри да градиш стени около себе си.Ти си момиче така че вероятността да те свалят е много по-голяма.Не си играй с чувствата на хората и не се занимвай с някой,защото те кефи как ти тича по гъзленцето.Свали се с някои,който ти харесва външно и най-вече вътрешно и се спусни по течението пък каквото стане.Не търси някой,който прилича на 100, че даже и на 90% на бившият ти.А ако целта ти е само и единствено някой плейбой да те прочеша прикрита под думите за желаната любов...ами и това не е толкова трудно.Момиче си все пак, все ще се намери някой желаещ и за тази процедура.
    Ето това !!!

аз също не бях правила секс мноого време, но се случи с най-прекрасното момче и чакането си заслужаваше. Ужасно е в началото, но си стоях на гъза и се занимавах с други неща... спри да умираш на ината си и нагоните и то само ще се случи .

Не съм умряла за секс, както вече Ви казах .. Искам просто нежност .. Ииии не! Определено не търся като бившия си! Той беше просто ужасен .. но нали знаете човек като е самотен и тъжен си мисли само за хубавите моменти, а и аз по принцип не съм злопаметна и много лесно мога да простя ..
    Обичам те !!

Добре, щом не е само за липсата на секс, е още по-гадно и освен да чакаш или да се зарибяваш( много гадна дума) друго няма какво да направиш. Успех

Ами май аз, ще си чакам .. Писна ми да ги "гоня" пък дано се намери скоро и мен някой да хареса ..
    Обичам те !!

Banned Мега фен

приятели с привилегии да ти говори нещо ?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    приятели с привилегии да ти говори нещо ?
    Такова животно за мен НЕ съществува.Това е някаква странна кръстоска между приятелство и любов, облечена в красивите дрехи на широкоскроеността и човешкото развитие ала 21ви век сме,което по същество не е нито приятелство нито любов тъй като се отива половин крачка по нависоко,но надделява страха или нежеланието тази крачка да се довърши напълно преминавайки в любов.Един вид нали сме приятели и ще си се използваме когато няма никой друг за целта
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Аз си имам един такъв "приятел" .. Правихме го 2 пъти след като скъсах с приятеля си, но прекратих взаимоотношенията ни, защото усетих как започнах да се влюбвам в него, а той не е за сериозни връзки .. но сега като не съм го правила отдавна сериозно се замислям дали да не му предложа .. Знам, че няма да ми откаже, но после най-вероятно, ще съжалявам .. Да послушам ума си и да чакам някой, да ме хареса или да си направя кефа, но после да съжалявам .. :d
    Обичам те !!

Banned Мега фен
    Такова животно за мен НЕ съществува.Това е някаква странна кръстоска между приятелство и любов, облечена в красивите дрехи на широкоскроеността и човешкото развитие ала 21ви век сме,което по същество не е нито приятелство нито любов тъй като се отива половин крачка по нависоко,но надделява страха или нежеланието тази крачка да се довърши напълно преминавайки в любов.Един вид нали сме приятели и ще си се използваме когато няма никой друг за целта
    и лошото ако и двамата са съгласни,знаят,че няма да е нищо повече и са свободни е ?

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Здравейте !! Не съм много сигурна дали темата ми е за тук (или за раздел секс), но се извинявам предварително, ако не е .. Имам следния проблем .. от 6 месеца съм сама, през това време излизах с 3 момчета, но нищо сериозно .. 2-та ме мотаха само, а другия аз го мотах (беше ми хубаво до знам, че някой ме харесва, но нищо повече !! Знам, че е кофти така да ти правят все пак на мене ми го правиха, но .. няма значение вече). Както разбирате и от 6 месеца съм на сухо, всичките ми приятели ми казват, че заради това съм се натъжила, но аз не мисля така .. Може би и това оказва влияние, но аз по-скоро искам сериозен приятел .. искам някой да ме гушка да ми се радва .. С всеки изминал ден все повече губя надежда, чувствам се много подтисната и сякаш така, ще си остана сама за още дълго време .. Излизам си с приятелите, но не е същото, когато видя някоя влюбена двойка и ми става много тъпо .. Искам просто някой да ме обича !! Не мога да спра да мисля за това, а всички ми казват колкото повече го мисля, толкова по-зле, но какво да направя така се чувствам .. подтисната .. Още по гадното е, че ме навяват все повече мисли да се обадя на бившия, но знам, че само, ще отворя старата рана .. Не знам просто какво да правя .. много ми е болно, не искам повече да съм сама !! ;(
    Хах, не си само ти И аз искам да обичам, ама да няма кого е кофти... ;( :д
    Последно редактирано от ROFLWTF : 12-25-2012 на 17:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си