.
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Threaded View

Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
    И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
    В момента всички те четат и ти се подиграват.
    Последно редактирано от BulgarianBoy92 : 12-23-2012 на 18:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си