- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Депресия ?! ..
Влюбен съми двете мнения на NomNomNom са за отличен !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Много влюбени станахте тука .. :d
Обичам те !!![]()
Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.
Последно редактирано от BulgarianBoy92 : 12-23-2012 на 18:56
^ иди се гръмни.. казах ти къде да намериш,че да пишеш на бг ...
Абе брато млъкни не разбра ли че се излагаш яко ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Приятно ли е усещането?
Ей, ей .. ако, ще се карате, МОЛЯ минете на лични съобщения !!![]()
Обичам те !!![]()
офффффффффффффффффффффффф фффф не не не... разсъждаваш като 13 годишен,поправка като 10 годишен.... това е нужда.. както да ходиш до тоалетната.... когато си свикнал да правиш секс и после спреш това влияе и на психика и всичко.. тя има нужда от секс.. за това няма да е безсмислен секс.... а това,че ще е веднъж или два пъти,а НЕ ежедневно точно това НЕ я прави курва...аз спирам до тука,някой друг да се мъчи да налее огън във вода
Не бе брато нямам нищо против теб , освен тва че пренебрегваше кирилицата и не спираш да се правиш на много компетентен и преуспял .. Дори не съм прочел какво си писал в предните ти мнения защото ме заболяват очите да го чета тва .. Мирни се малко кво се палиш .
++ Темата е за любоввввв нека има обич , без караници![]()
Да Ви споделя .. малко по-късно, ще излизам с момчето, за което казах, че ще се раздрънка .. ииииииииии така се чудя дали да "изгоря" или да се сдържа .. :d
Обичам те !!![]()
МАСТРУБАЦИЯТА НЕ Е КАТО СЕКСА !!! тя иска да прави секс щото и се прави.. заради усещането не заради чувства ...... не си компетентен - млъкни .... издържал си 8 години без секс - ми нищо не си издържал ако не си го праивл ... има огромна ралзика да правиш редовен секс и да търпиш 8 години без след това и да не си правил и да търпиш.. във втория случай нищо не търпиш щото не си го изживявал и не знаеш какво всъщност търпиш.. а сега напусни съобщенията ми,а в темата пиши колкото искаш............ и как като липсва човек който я обича да прави секс с него ми обясни.. със стената ли да прави секс.. изчезни 12 годишния
Прав си. Но един вапрос. хаиде да кайем че си намираш прятелка. И наъчаваш че преди ти да се появиш се нъйдаела от секс и го е правила сус някакув от ълицата или сус наин прятел. Това нямали малко да те тормози като знаеш че наиня прятел я чъкал? Няма ли да бъдеш по спокоен като наъчиш че е правила мастърбаця вместо да чъка прятеля си?
Авторке, ако мислиш, че няма да можеш да се справиш с евентуалните последствия, какъв е смисълът да предприемаш действията, които ще доведат до тях?
Иначе спри да го мислиш това толкова. Ако ти е до физическите нужди, винаги можеш да си намериш приятелче с привилегии, ако вече мислиш, че това няма да ти е достатъчно, а искаш и по-емоционално обвързване, недей да мислиш постоянно за това. Колкото повече се вглъбяваш в мисълта, че искаш гадже, толкова повече ще се отчайваш :Д Живей си живота, започни ново хоби, спортувай, прави това, което ти харесва и някой ден и теб ще те огрее.![]()