.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

"Най-добри приятели" ?

Най-добрите ми приятели са момче и момиче от моя клас. От скоро са гаджета и някак ме игнорират през по-голяма част от времето. Когато им е забавно почти забравят за мен, а едва когато е нещо сериозно се обръщат към мен за съвет. Нормално ли е поведението им, тъй като са повече от приятели вече, или грешката за отношението им към мен е моя?
    Последно редактирано от bagii : 12-23-2012 на 17:54
    Live, Laugh, Love

Мега фен Аватара на xoxi
    Щом от скоро са заедно, напълно нормално е да имат очи само един за друг. Остави ги да се нарадват сега, а ако за в бъдеще продължават да те 'игнорират', поговори с тях.
    Ти не носиш отговорност, нито вина за тяхното поведение.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Щом от скоро са заедно, напълно нормално е да имат очи само един за друг. Остави ги да се нарадват сега, а ако за в бъдеще продължават да те 'игнорират', поговори с тях.
    Ти не носиш отговорност, нито вина за тяхното поведение.
    +1
    И аз имам един такъв човек,с когото се познавам от 18 години и ми е като брат и винаги сме се имали(по дяволите той ми намери гадже и аз на него!) и когато те тръгнаха с неговата пълен игнор,споко,нормално е,ти нищо лошо не си направил-радвай се за тях,върши си твоите си неща,контактувайте когато можете и толкова-споко,не са те забравили.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Колкото и да е неприятно, случва се. И аз имам така 2ма приятели, (най-добрата ми приятелка и др мой фр) които се сгаджосаха и като са заедно са малко досадни понякога. Аз гледам да се виждам с тях за по малко, когато са заедно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Защо не се виждаш с тях по отделно...може да е по - приятно, знам ли? Или както казаха по - горе излизай с други твой познати/приятели, докато тези 2-мата се нарадват един на друг ). Имам чувството, че ако скъсат ти ще се окажеш център на вниманието и ще им решаваш проблемите.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Съвсем нормално е, след време ще се оправят нещата, споко .
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Нормално е. В моя клас също има гаджета , седят на чин с четири места и са го заели целия.Постоянно са заедно,правят всичко заедно и доста често не обръщат внимание на другите.Понякога се натискат много здраво в стаята и всички повръщаме от гледката
    Иначе,когато има да им казваш нещо те изслушват,можеш да се забавляваш с тях и всичко е готино,до един момент,когато решат пак да се натискат и да си говорят на малки имена

След като сте били тримата най-добри приятели,значи имаш право да говориш с тях и да им кажеш как се чувстваш.Не е хубаво да те игнорират така.Все пак те съветвам да си намериш нови приятели,защото дори и да ти обръщат внимание,ти самата ще се чувстваш кофти понякога в тяхната компания.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Нормално е щом от скоро са заедно,но пък ако им кажеш как се чувстваш може би ще променят отношението си.Кажи им,че когато излизате тримата не ти е приятно да се натискат пред теб и да те игнорират,това могат да го правят,когато са сами.Вероятно ситуацията ще е по-неприятна,когато се разделят (надявам се да не е скоро).
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    София
    Не са те забравили, но любовта е доста по-различно нещо от приятелството... Остави ги да си се радват, ако си им толкова близка, колкото казваш ще си най-големия фен на тяхната връзка и ще им се радваш, а няма да мислиш само за себе си, както излиза в случая Съвета ми е и ти да си хванеш гадже и така да си запълваш времето.

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    Всички сте прави,но първи приятелите тогава гаджето,защото приятелите си остават (:

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Ако отскоро са заедно..поведението им е напълно нормално. Остави ги малко да се нарадват едно хубаво един на друг и ще видиш след време нещата ще са си нормални. Просто бъди търпелива.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си