- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво ви подариха за коледа
ЩООООТОООООООООООО
си купих телефон и таблет
и ме мразят
смисъл тогава
мн ме хулиха, че съм надута. нвм.
дядо коледа ми донесе парфюм, козметика, 2 рокли, 3 пуловера, пари, преса за изправяне,маша за къдрене, много вкууууууууусните ми любими сладки и кексчета от 100 грама сладки и и и и огромен тоблерон, преяждане и ново бельо.
но аз съм послушно дете.
(:
Вечеря след работа с министъра на отбраната на която среща говорихме какво ще правим с войниците ни в Афганистан.
материалното е завладяло главите ви, отидете на църква, да се прочистите, деца на дявола !
n00bs
blowjob mi напраиха преди да заспа, но само на сън защото спах.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Реално погледнато това е съвсем нормално при положение,че сме огромна фамилия и няма как да се размина само с едно нещо.
На което съм супер доволна. Аз съм най-малко материалният привърженик, който ще видите. (:
Сравнение с малките ми приятелки,които искат гадже задължително с КОЛА И ПАРИ.
kinda смешно е.
И все пак, дали ще искат ваште да ме осиновят?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
добре го съчини за пред форума, почти всички са големи фамилии, ама нямат подаръци
n00bs
И кво от тва?
Виновна ли е тя по някакъв начин. Аз пък се радвам за всички,които са получили нещо,малко ,много все тая. Друго е важно по Коледа не подаръците и манджите.
maDamn
е паралии са, кое да е лошото
и кое пък е важното на Коледа ?което не може да се направи през др ден от годината
n00bs
Това, че нямам финансовата възможност да ям по 3 пъти на ден, не ме прави бедняк![]()
n00bs
часовник, плюшена жаба, блуза, комплект нокторезачка, пила, ножичка, пинцета и нещо за натикване на кожичките навътре, четка за коса, шоколад(и), парфюм и малко козметика. Малки неща на фона на смартфони, лаптопи, телевизори и много пари за Коледа. А подарих рамка за снимка + снимка x 2, хъб, коледна свещ и гривничка х 2. :д
Телефон, сладко и парички!