- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ненавиждам го ...
Ненавиждам доведения си баща (или както го наричам аз Загубеняка ). Така човека почти нищо не ми е направил, даже като има някакъв проблем с мен не ми го казва, а се оплаква на майка. (което ме дразни много ) Но е много тъп чове, все едно че мозъка му е останал като наследство от миналия век. За него жената е по - нисшо същество от мъжа, за него мъжа трябва да харчи повече от жената, жената не трябва да излиза много и т.н. Всичко, което аз не мога да приема като нещо хуманно. Прави и от мухата слон. Аз просто го мразя до дъното на червата си, но само заради майка не мога да кажа нищо просто ... понякога е непоносимо.
Според вас как да го избягвам ? ( в смисъл това ми действие да не крещ МРАЗЯ ТЕ, и майка да не забележи )
Първо-поговори с майка ти.Второ-ако т'ва не помогне,живота си е твой и никой няма право по никакъв начин да те спира да го живееш както ти искаш.А ако той ти каже нещо,изслушай го,усмихни се,кимни,после направи това,което си си наумил/а да правиш.
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Говорил съм с майка ... по - скоро беше нещо като монолог от моя страна ! Но както и да е съвета ти много ми хареса. Благодаря!
Разбира се че няма да правиш това което ти казва той! Ще слушаш само майка си, още по-малкото че той ти е доведен баща така че няма право на глас относно теб!
Добре де майка ти като знае как се чувстваш нищо ли не прави ? Мълчи и кима замислено или ти казва, че ще направи нещо ? Ти няма какво да направиш освен да не мяркаш много, много пред него, да не говорите. Като цяло избягвай да контактувате![]()
Майка ми знае но се прави на приятно разеяна, така да се каже ...
Ами можеш също така да пробваш да уважиш избора на майка ти,да му дадеш известен шанс,пък ако теб не те закача особено какво те бърка?Да,както аз и колегите по-горе казахме-няма право да ти казва какво да правиш,тъй като ти е доведен баща, но понякога се налага да правим компромиси относно избора на нашите роднини.
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.