.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Мнение относно постъпката ми.

Здравейте! Вече може и да ви е писнало от мен ,но ето ме отново тук. Става въпрос за същото момиче от предишните 2-теми. Да пак за нея! Тя си намери приятел и месеците ,в които се борех да постигна нещо повече от приятелство с нея се сринаха. Знаеше ,че я харесвам беше очевидно,не успях да и предложа поради причината ,че не сме излизали,защото беше постоянно заета.Запозна се с това момче във фитнеса и сега ходят. Без значение. Беше ми гадно ,но с течения на обстоятелствата чувствата ми угаснаха. След ,като вече ходеха с това момче ми се обади за да си поговорим относно нещата м/у нас. Така и не се видяхме да си поговорим. Сега я подминавам. Дори едно здрасти не и казвам. Като се срещнем само се изгледаме в очите,а друг път се правя ,че не я виждам и си заминавам. Аз не губя нищо. От една страна не съжалявам ,че не се получиха нещата м/у нас. Харесвах я ,знаех за миналото й ,което не е от най-хубавите(не ,че настоящето е по-различно),но пак държех на нея. Бях заслепен ,но вече не съм. Не мисля да съм резервен вариант на нечия ку**а(прощавайте). За мен приятелство м/у момиче и момче няма,както искате го възприемайте. Ако искате ме обиждайте,но просто искам да разбера как възприемате постъпката ми(най-вече женският пол). Правилно ли постъпвам?
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-19-2012 на 17:17

Повече от фен Аватара на antineutral
    Дали постъпваш правилно или грешно само ти можеш да решиш, защото ти си човекът, който държи сметка за постъпките си и решава доколко заслужават дадени хора да имат място в живота ти. Иначе личното ми мнение е, че от така изложената информация губиш известни позиции и слизаш на нивото на момичето. Сега ще е уместно ти да я потърсиш и да й кажеш каквото имаш да казваш, а след това ако искаш я поздравявай ако искаш недей.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не,разбира се
    Постъпваш като бебешор-понеже не те харесва 5и е тръгнала с друг,сега я подминаваш.Възможно най-тъпата реакция.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Ами..не знам. "Правилно" е много относителна дума. Мисля, че всичко е в това изречение:
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Така и не се видяхме да си поговорим.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Според мен правилно си постъпил.Ако тя е знаела,че я харесваш и все пак е тръгнала с друг,без да се видите или без да ти отдели време,според мен толкова и я е бъркало за теб.Имах един подобен случай с една,доста по-добре съм без нея...

Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    Според мен правилно си постъпил.Ако тя е знаела,че я харесваш и все пак е тръгнала с друг,без да се видите или без да ти отдели време,според мен толкова и я е бъркало за теб.Имах един подобен случай с една,доста по-добре съм без нея...
    Последните седмици не сме излизали. Само ми се оправдаваше ,че нямала време. Когато я питах ,защо ми се оправдаваш ,че нямаш време ми отговори ,че не е вярно просто наистина била заета. Видях е на няколко пъти с нейни приятели ,а уж нямала време. Ако я интересувах щеше да намери време. Без нея съм по-добре.

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Без нея съм по-добре.

Тогава,защо все още не си я преодолял ?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Не,разбира се
    Постъпваш като бебешор-понеже не те харесва 5и е тръгнала с друг,сега я подминаваш.Възможно най-тъпата реакция.
    Още си блъскам главата и се опитвам да разтълкувам целувката ми с нея. Просто си играеше с мен и най-накрая ми писна.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ако ти си удовлетворен от това, което си направил - окей. Едва ли някой може да ти каже дали си постъпил правилно или не. При положение, че си я целунал и тя не е реагирала положително, според мен постъпката ти е напълно обоснована - отдалечил си се от нея, за да я забравиш, едва ли някой може да те съди.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ако ти си удовлетворен от това, което си направил - окей. Едва ли някой може да ти каже дали си постъпил правилно или не. При положение, че си я целунал и тя не е реагирала положително, според мен постъпката ти е напълно обоснована - отдалечил си се от нея, за да я забравиш, едва ли някой може да те съди.
    Когато я целунах тя не се отдръпна и последва една дълга целувка. Случвало ми се е тя да ми каже "Дай ми една целувка". Но ,както и да е. Държа се по-този начин за да мога да я забравя. Защото ,когато изпитвах чувства си мислех постоянно за нея. Когато се хвана с това момче ми беше нервно няколко дни и реших ,че така ще е най-добре за мен. Като не и говоря и се отдръпна. И честно да ви кажа така ми е по-добре. Благодаря ви ,че ми отделихте време.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-19-2012 на 19:05

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    И честно да ви кажа така ми е по-добре.
    Отричайки и омаловажавайки очевидния проблем,не си помагаш особено...
    Спри да гадаеш и говори с нея.Изяснете си ситуацията.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Съмняваш се в постъпката си, сега в момента искаш някой да ти каже,че постъпваш правилно,защото изпитваш угризения затова,че я подминаваш. Едното "здрасти" няма да те направи по-малко мъж.По-скоро ще покаже по-голяма зрялост.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Отричайки и омаловажавайки очевидния проблем,не си помагаш особено...
    Спри да гадаеш и говори с нея.Изяснете си ситуацията.
    След всичко това се съмнявам да ми проговори.

Ти няма да я забравиш като спреш да я поздравяваш. Това е тъпо.. нищо не ти коства като я видиш да й кажеш едно здрасти, а не да я гледаш тъпо или да се правиш, че не я виждаш. Детско е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Няма какво да го мислиш толкова. Както ти идва, така прави. И другото нещо, ако едно нещо изисква много време, за да стане, то тогава най-вероятно няма да стане. Момичета много. Не го приемай толкова присърце.

Не съм чела предишните ти постове. Но от това,което чета в момента,виждам,че се нуждаеш от подкрепа тук,защото не си сигурен в убеждението си,че си постъпил правилно. Все още мислиш за нея и имаш някакви чувства,колкото и да отричаш. Проблема не е в нея,а в теб самия. Всъщност ти се иска да обвиниш нея - че е курва,че е отвратителна,че не знае какво иска,за да се почувстваш по добре и за да се самоубедиш,че заслужаваш нещо по -добро. Миналото и бъдещето й,нямат абсолютно никакво значение,а само факта как се чувстваш,когато си с нея. Освен това, вместо да се бориш да постигнеш нещо повече от приятелство,защо нито един път не си говорил открито с нея и не си и казал какво чувстваш? От страх да не те отблъсне? Ти не си ядосан на нея,а на себе си,защото те е било страх.
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не си постъпил правилно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Искаш да знаеш, дали си постъпил грешно, като не си я поздравил?!
    Това не е кой знае какво. Тъпо е да се правите, че не се познавате - не отричам, ама чак пък да е грешно, айде НЕ.
    Ако тя искаше, щеше да намери време за теб, за да има основание да й е гадно, че не я поздравяваш, ама в случая мисля, че не й пука особено за теб, така че дори е по-добре, че си я подминал.

Благодаря ви за мненията. С нея ще си останем само на едно "здрасти" и нищо повече.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Здравейте! Вече може и да ви е писнало от мен ,но ето ме отново тук. Става въпрос за същото момиче от предишните 2-теми. Да пак за нея! Тя си намери приятел и месеците ,в които се борех да постигна нещо повече от приятелство с нея се сринаха. Знаеше ,че я харесвам беше очевидно,не успях да и предложа поради причината ,че не сме излизали,защото беше постоянно заета.Запозна се с това момче във фитнеса и сега ходят. Без значение. Беше ми гадно ,но с течения на обстоятелствата чувствата ми угаснаха. След ,като вече ходеха с това момче ми се обади за да си поговорим относно нещата м/у нас. Така и не се видяхме да си поговорим. Сега я подминавам. Дори едно здрасти не и казвам. Като се срещнем само се изгледаме в очите,а друг път се правя ,че не я виждам и си заминавам. Аз не губя нищо. От една страна не съжалявам ,че не се получиха нещата м/у нас. Харесвах я ,знаех за миналото й ,което не е от най-хубавите(не ,че настоящето е по-различно),но пак държех на нея. Бях заслепен ,но вече не съм. Не мисля да съм резервен вариант на нечия ку**а(прощавайте). За мен приятелство м/у момиче и момче няма,както искате го възприемайте. Ако искате ме обиждайте,но просто искам да разбера как възприемате постъпката ми(най-вече женският пол). Правилно ли постъпвам?
    Задаваш глупави въпроси и искаш одобрение за постъпката си. Давай по-уверено. Като цяло добре си направил, че не се занимаваш повече. Няма смисъл да влагаш време и нерви в момиче, което няма нищо към теб. От друга страна.. може да й казваш здрасти. Направила е избора си и ти трябва да го уважаваш. Тва не означава обаче, че трябва по какъвто и да е начин да се занимаваш с нея. Игнор и това е. И друга ще дойде.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Братле, нито познаваме мацката, нито тебе. Не можем да те съдим, не сме никакви, че да те съдим. Щом си решил, че така е правилно-ок.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Благодаря за мненията. Нито я търся,нито и се обаждам. Кажете ,какво да направя ,когато се случи тя да ми пише. Вчера през ноща най-неочаквано ми писа. Не можах да се сдържа и отговорих.Беше ми любопитно ,за какво ме търси. Оказа се ,че пила с приятели и ме проверява ,защо не спя... Е к'во я бърка нея тази работа? Да си пише на приятеля си. Може би алкохола е накарал да ми пише. Все едно. Въпреки ,че всеки път си повтарям да не и отговарям на съобщенията пак го правя. Явно чувствата ми не са си заминали напълно.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-23-2012 на 23:40

Повече от фен Аватара на antineutral
    Благодаря за мненията. Нито я търся,нито и се обаждам. Кажете ,какво да направя ,когато се случи тя да ми пише. Вчера през ноща най-неочаквано ми писа. Не можах да се сдържа и отговорих.Беше ми любопитно ,за какво ме търси. Оказа се ,че пила с приятели и ме проверява ,защо не спя... Е к'во я бърка нея тази работа? Да си пише на приятеля си. Може би алкохола е накарал да ми пише. Все едно. Въпреки ,че всеки път си повтарям да не и отговарям на съобщенията пак го правя. Явно чувствата ми не са си заминали напълно.
    Не се залъгвай, че ще спасиш достойнството си, като се оградиш със стени в отношенията си с нея. Прочети още веднъж мнението на LyingMyWayFromU, защото то казва доста верни неща. Явно това момиче за в момента присъства доста в живота ти и малко или много ще трябва да избереш каква позиция да заемеш, ти всъщност в момента точно това правиш и първите ти стъпки са били пълното игнориране. Ако ти се пише с нея - нищо не пречи да й пишеш. Не губиш кой знае какво от 2-3 разменени думи, добронамерен поздрав и т.н.. Далеч повече загубваш, когато тръгнеш да правиш неща единствено за да й се харесаш, без да те е грижа са самия теб. На тях обърни внимание и те са важните, които ще ти помогнат да разбереш доколко да я допускаш в живота си.

изглежда си добро момче и не си струва вече да чакаш нещо от нея.... обиден си може би по някакъв начин...по добре си караи живота и повярваи ми че ще си намериш момиче което да ти отвръща на чуствата и няма да те използва и ще си мн мн щастлив

Благодаря ви отново,че ми отделихте време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си