- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На дискотека сам...
Здравейте, имам следния проблем, нямам с кой да отида на дискотека. Нова година идва и не ми се празнува пак сам, а има кой да ме вкара в дискотеката. Чудя се дали да не отида сам, моля ви за някакви съвети.
Съжалявам, че не е правилния раздел, но не намерих друг...
Направи си нови (макар и временни) контакти и ги навий да ходите![]()
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Е все трябва да имаш някакви приятели...
Не ти трябва да ходиш по дискотеки,
стой си във вас и докато всички празнуват си смятай интегрални, гарантирано ще се чувстваш про.
Да, и после така да му върви цялата година. Заеби
Принципно нямам нищо против самотните занимания, ама на дискотека сам... Ти сериозно ли?
Все трябва да имаш някой от обкръжението си, който ходи по дискотеки.
Или пък празнувай на вила, на домашно. Или на заведение.
Защо точно на дискотека?
Как така не слушат музика познатите ти?!
Абе к'ви дискотеки на Нова година, като на дискотека можеш да отидеш през всеки един ден, както и на кръчма, разбира се.
Не е важно толкова къде ще, колкото с кого ще си. Още повече, че повечето заведения по НГ са с доста скъпи куверти, а и са пълни с пияни, и надрусани хора, което за мен не е кой знае каква оферта...
Иди с твоите хора, не се прави сега... музиката, не знам си какво... сам на дискотека ти добре ли си??!?!?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не бих отишла сама на дискотека. Не е ли си да имаш компания, мани ти таа работа. Празнувай си с приятелите или семейството :д