.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Искам,не искам..

Хем искам да имам приятелка ( сериозна ), хем от друга страна не искам да имам някви много серозни ангажименти и да спра да си говоря за курви с приятелите, да се заглеждам,и да съм си аз.. но искам да имам някво момиче, дето да сме заедно да се обичаме, да заспиваме сгушени докато гледаме филм примерно.. ( на 19 съм )
    Последно редактирано от nekavtam : 12-26-2012 на 19:12

Един съвет от мен по-добре реши какво искаш първо вместо ако си хванеш някое момиче да му разбиеш сърцето после Курви има колкото щешш цаката е да си намериш свестно момиче

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз мисля,че когато намериш момиче,с което наистина да се обичате,няма да имаш нужда да говориш и мислиш за курви.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на tonssy
    Това да си имаш приятелка всъщност не означава да спреш да правиш другите неща, които спомена. Всеки до някаква степен трябва да запази свободата си и, когато сте си насаме с приятелите ти- тези разговори ще продължат да се водят; едва ли ще спреш и да се заглеждаш толкова по другите момичета, а и все ще имаш време да си сам- струва ми се невъзможно да си с някой друг 24/7 ;д Явно наистина искаш да имаш момиче, с което да сте заедно, така че- намери си (а може вече и да си намерил?). Нищо няма да загубиш.
    А, ако попаднеш на правилната- ще те накара да забравиш за изброените по- горе..неща (:

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Аз мисля,че когато намериш момиче,с което наистина да се обичате,няма да имаш нужда да говориш и мислиш за курви.
    И аз така мисля!

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Това да си имаш приятелка всъщност не означава да спреш да правиш другите неща, които спомена. Всеки до някаква степен трябва да запази свободата си и, когато сте си насаме с приятелите ти- тези разговори ще продължат да се водят; едва ли ще спреш и да се заглеждаш толкова по другите момичета, а и все ще имаш време да си сам- струва ми се невъзможно да си с някой друг 24/7 ;д Явно наистина искаш да имаш момиче, с което да сте заедно, така че- намери си (а може вече и да си намерил?). Нищо няма да загубиш.
    А, ако попаднеш на правилната- ще те накара да забравиш за изброените по- горе..неща (:
    Все не съм го намерил ( ако може да ми помогнеш как по точно ? )

Иначе (твоят приятел примерно ако говори за курви, и ги заглежда не ти пречи така ли ? понеже знам за случаи където много много не се харесва това на момичето, затова го споменах

Ако си намериш правилния човек сам ще разбереш, че искаш да си именно с НЕЯ. И другото... ддз.. сигурно няма да ти липсва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    Все не съм го намерил ( ако може да ми помогнеш как по точно ? )

Иначе (твоят приятел примерно ако говори за курви, и ги заглежда не ти пречи така ли ? понеже знам за случаи където много много не се харесва това на момичето, затова го споменах
    Е не, пред мен няма как да си позволи да говори за курви, предполагам и всяко друго момче би съобразило, че няма да е най- доброто изказване пред приятелката му това. Казах, че и да си имаш сериозно гадже едва ли приятелите ти ще спрат да обсъждат останалите момичета, а и ти ще продължиш да участваш в разговорите им..
    Еми, намери го и ще видиш, че все пак няма да имаш нужда от заглеждания и други подобни.

Е нали те питам как да го намеря, къде да го търся :Д

Еми все има поне няколко свестни момичета около теб, в компанията ви.. Излизай повече, ако трябва заговори някоя, която ти се струва симпатична.. няма да ти падне от небето ;д

Тия дето познавам, не ме кефат толко и не стаат за тва :Д за тва те питам

Леле те ако се намираха от някое определено място никой нямаше да търси

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Намери си курва
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си