Здравейте.Отскоро започнах да харесвам едно момче,но проблема е че той със сигурност не ме харесва.Е не съм сигурна .. . ма като гледам другите теми винаги момичетата знаят,че той ги заглежда или нещо подобно.Е при мен не е така.Просто вече не издържам...не го познавам,никога не сме си говорили или чатили.Ма едно е сигурно-многооо го харесвам и не знам какво да правя!Имам го към приятели в социалната мрежа и наскоро ми се случи нещо много странно...всъщност на два пътя ми се случи.Той беше на линия и аз просто натиснах прозорчето на чата(без нищо да му пиша)и той веднага излезе извън линия невъзможно е да знае,че съм отворила неговия чат!!!!!!!и после след 1 мин.пак влиза на линия....много се притеснявам-имам чувството,че той знае че съм отворила чата пък същевременно това е невъзможно....и искам той да ме хареса,но не знам как....и тва е моята история.
ААА и още нещо се случи преди няколко седмици(тогава не бях влюбена)от което ми стана много гадно.Питах една приятелка кои са най-хубавите момчета в училище и тя нищо не каза.Аз й изброих доста имена включително и неговото..и после кат излизам от училище го виждам да си тръгва и виждам също моята приятелка,която седи с една друга голяма ''порта'' да се хилят.Веднага разбрах за кво става въпрос и им казах,че не го харесвам и просто си мисля,че е хубав..и на другия ден портата започна да ми се хили кат го видим..и да ми вика,че съм го харесвала.Исках просто да я убия....как може аз да й казвам че той е сладък А ТЯ МИ ВИКА ДА НЕ КРИЯ НИЩО,И ДА СИ ПРИЗНАЯ ЧЕ СЪМ ВЛЮБЕНА....Е КАК МОЖЕ ДА Е ТОКОВА ТЪПА.АЗ НИКЪДЕ НЕ СЪМ КАЗВАЛА,ЧЕ СЪМ ВЛЮБЕНА ИЛИ ЧЕ ГО ХАРЕСВАМ....е после започнах да го харесвам и сега съм многоооо объркана и просто искам той да ме хареса.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРОЧЕТОХА ТОВА ''КЪСО'' НЕЩО и ако някой е изпадал в подобна ситуация или знае как да ми помогне да пише.....ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!!!