- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Старата любов ръжда не хваща
Да.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Възможно е ,ако чувствата им не са угаснали.Все пак не мисля,че щом веднъж е имало раздяла,която е траяла толкова дълго време,нещата ще потръгнат. Имало е причина за края. Вярно е и обаче,че хората се променят,средата също.
Не може да се говори като по калъп. Разни ситуации...всичко е възможно.
maDamn
Sure.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
При една моя приятелка се получи нещо такова. Скъса с гаджето си, една година бяха разделени и решиха пак да са заедно и това траеше точно 2 седмици... Но при всеки е индивидуално различно.
Не може да се обобщава. Ако имат чувства един към друг, сигурно е възможно, но друг въпрос е дали е правилно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми съвсем правилно е, ако раздялата им е била наложена, а сега имат възможност да устоят на обстоятелствата. Правилно е и, ако са били дечурлига, а сега са се променили. Правилно е и, ако са разбрали какво са имали след като са минали през нек'ви шитни. Ама какво означава правилно в крайна сметка в личния живот? Правилно според чувствата им или правилно според нас и обществото?.. wtf
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Такава връзка има голям шанс поради две причини:
1. Хората са пораснали и имат други, по-висши ценности (Надявам се, освен ако вместо развитие има регрес)
2. През тези години те са имали шанс да натрупат опит, да опитат от други неща, да имат дори други неща и да осъзнаят, че им липсва нещо, което са имали преди - съставката, която ги прави щастливи.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Апф, ако можех да ти кажа.
Можеш само да се надяваш, че ако е писано, ще стане, колкото и наивно да звучи.
Правилно, по дяволите. Чие мнение е мерило за правилно? Особено щом се касае за отношения между двама души.
Ъхъ.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не знам...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Възможно е, даже не е и много странно...малко обаче безсмислено ми се струва...и друго казват хората - "където е текло, пак ще тече" - това обаче е проблемът, ако е имало любов, ще може да се появи пак...обаче като е имало и проблем, той също най- вероятно ще се появи...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Напълно възможно-от личен опит казвам, дори сега е по-силно от преди!
Защо не?
А "Старата любов ръжда не хваща" е клише.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мисля че да защо не, стига да не сте се разделили със хладни мисли
сигурно, при ретроградие;
защо да четеш една книга втори път след като знаеш края![]()
^Защото понякога тази книга си струва препрочитането.
Винаги може отново да се появят чувствата,тръпката,желание то.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Impossible is nothin' !!! Сиреч - възможно е. Що да е невъзможно ?!?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Е да ама аз се чудя и на следното нещо как 5 дни прекарани заедно и след това не сме се виждали и тя ми казва че иска да сме временно приятели? хмм защото аз като си замина да уча а тя остане и докато дойде така било по добре? е как смятате вие ко мислите? И да спомена това идване е в порядъка на няколко месеца понеже имало вероятност да съсипем хубавите моменти?