.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Според мен зависи за какво сте се разделили.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Заради ината си не за друго но сега какво всичко беше хубаво като се прибрах за няколко дни после избързали сме първо приятели... еми незнам честно ко да кажа вече.. нямам думи.......

Голям фен Аватара на slimbo
    За да се разделят първият път е имало причина и тя ще бъде тази причина , която ще ги раздели и втория път / с малки изключения /

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Възможно е.Друг е вече въпросът дали е правилно или не.Зависи от причината , поради която са се разделили , но в повечето случаи се повтаря едно и също (поне по мое мнение). Да се връщаш при бивш е като да четеш една и съща книга отново - краят не се променя.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Определено е възможно.Много интересна ситуация е това.Случвало ми се е 2 пъти. Единият път беше с едно момче,с което бяхме 1 година, после се събрахме и бях най-щастливия човек ,но не след дълго се разделихме...
    С другия човек пък ... с него сме на периоди.Много близки сме и се познаваме от цял живот.Има нещо между нас,което не мога да обясня , има моменти,когато сме просто приятели и моменти,когато искаме да сме повече от това.Дефакто сме се събирали и разделяли като гаджета многократно,но винаги сме си оставали приятели ;д

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Незнам ама снощи отидех до тях за малко да и подаря едно мече и се зарадва.. но аз не успях да издържа и я целунах тя отвърна.. а сме приятели ее на ко прилича туй.. ами като се върна на Варна ще боли много ее поне мога да си идвам на седмица две...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ти учиш в друг град,а една моя приятелка учи в Шотландия и се вижда с гаджето си на 3 месеца.Не е чак такъв проблем за вас.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Е да ама нещата при нас са други и са сложни е поне докато дойде при мен след няколко месеца пуу дано стане де...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Може, ама трябва ли?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Може, но не е правило, нито пък важи за всеки.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Може, ама трябва ли?
    Какво да трябва и да може?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ти ли си писал първия пост? Щото аз по него отговарям.

Да, може да се съберат двама души, които не са имали контакт 3 години. Трябвали да се събират ако това наистина е така и не е било животозастрашаващо по какъвто и да е начин? е моя контра въпрос.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Живото застрашаващо за кой за мен нея ми не смятам да ти отговарям.

Град
    София
    Иска да си прекарва добре с теб, а докато те няма да си прави каквото си иска с чиста съвест според мен.. трябва да разговаряш с нея, за да ти изясни какво чувства към теб и изобщо чувства ли нещо или иска само забавление.. Иначе годините нямат значение, може да е имало всякакви обстоятелства при раздялата, но във всеки случай хората би трябвало да са пораснали и осъзнали грешките си от предния път и да преценят дали могат да създадат нещо със същия човек, особено ако все още има останали чувства...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си