- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Старата любов ръжда не хваща
За да се разделят първият път е имало причина и тя ще бъде тази причина , която ще ги раздели и втория път / с малки изключения /
Възможно е.Друг е вече въпросът дали е правилно или не.Зависи от причината , поради която са се разделили , но в повечето случаи се повтаря едно и също (поне по мое мнение). Да се връщаш при бивш е като да четеш една и съща книга отново - краят не се променя.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Определено е възможно.Много интересна ситуация е това.Случвало ми се е 2 пъти. Единият път беше с едно момче,с което бяхме 1 година, после се събрахме и бях най-щастливия човек ,но не след дълго се разделихме...
С другия човек пък ... с него сме на периоди.Много близки сме и се познаваме от цял живот.Има нещо между нас,което не мога да обясня , има моменти,когато сме просто приятели и моменти,когато искаме да сме повече от това.Дефакто сме се събирали и разделяли като гаджета многократно,но винаги сме си оставали приятели ;д
Ти учиш в друг град,а една моя приятелка учи в Шотландия и се вижда с гаджето си на 3 месеца.Не е чак такъв проблем за вас.
Може, ама трябва ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може, но не е правило, нито пък важи за всеки.
Ти ли си писал първия пост? Щото аз по него отговарям.
Да, може да се съберат двама души, които не са имали контакт 3 години. Трябвали да се събират ако това наистина е така и не е било животозастрашаващо по какъвто и да е начин? е моя контра въпрос.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Иска да си прекарва добре с теб, а докато те няма да си прави каквото си иска с чиста съвест според мен.. трябва да разговаряш с нея, за да ти изясни какво чувства към теб и изобщо чувства ли нещо или иска само забавление.. Иначе годините нямат значение, може да е имало всякакви обстоятелства при раздялата, но във всеки случай хората би трябвало да са пораснали и осъзнали грешките си от предния път и да преценят дали могат да създадат нещо със същия човек, особено ако все още има останали чувства...