.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Той все още обича бившата си.. :(

С приятелят ми ходим от известно време, но забелязах, че понякога се сеща за бившата си приятелка и това ме притеснява.Тяхната връзка е продължила 9 месеца, след което тя му е разбила сърцето.Той ми разказа че го е преживял тежко, но вече всичко било наред. Скоро видях, че отново са станали приятели във facebook и това не ми харесва.. Говорили сме за нея и той ми каза, че няма смисъл да се притеснявам и, че тя не ми е конкуренция, но аз не съм сигурна.. Кажете как да постъпя и кво да му кажа..

П.С. Моля за компетентни мнения

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Еми щом са приятели във фейсбука... ясна е работата ако държи на теб това нещо няма да го има. И да има защо да се притесняваш, но му постави въпроса ти или тя и му кажи че не ти е приятно да знаеш че са приятели там.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    А, вие колко време след като те са се разделили тръгнахте?
    И аз съм приятелка с бившите си в тоя клюкарник, дори си пишем и с тези, които са ме разочаровали адски много, защото наистина съм ги преодоляла и сме просто в приятелски отношения. Но, ако вие двамата сте тръгнали прекалено скоро след раздялата им, има шанс да не я е превъзмогнал напълно.
    Каквото и да ти е в главата, само не му вдигай скандали за това.

GD, ти сериозно ли?!

О, боже.. да ви имам и дилемите...
    това, че са приятели във фейса, не значи, че се обичат, искат или нз си кво си. И аз някой път даже си пиша с мои бивши. Това не означава, че още имам чувства...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мислиш, че той я ОБИЧА, защото са приятели във фейсбук?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Това,че са приятели във ФБ нищо не значи. Осъзнайте се ! Да поддържаш нормални отношения с някого, с когото си имал връзка е нормално. Тва не значи,че той я обича.Щом е с теб значи е с теб. Аз също имам в приятели стара тръпка,но не изпитвам нищо към него,просто ми се струва тъпо да го махна,само защото взаимоотношенията ни не са такива,каквито бяха.
    maDamn

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ами, ако е вярно, че както се казва "старата любов ръжда не хваща" има реален шанс да е с теб колкото да не се чувства сам докато тя не е готова отново за него?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Това,че са приятели във ФБ нищо не значи. Осъзнайте се ! Да поддържаш нормални отношения с някого, с когото си имал връзка е нормално. Тва не значи,че той я обича.Щом е с теб значи е с теб. Аз също имам в приятели стара тръпка,но не изпитвам нищо към него,просто ми се струва тъпо да го махна,само защото взаимоотношенията ни не са такива,каквито бяха.
    +1
    Вкарваш се твърде много във филма.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Както сигурно сама си видяла във форума има момчета, които все още не са забравили някоя определена и я обичат, въпреки че уж са продължили, има и такива, които са преживели нещата и наистина са ОК и пак си имат приятелки и т.н. Това да можеш да поддържаш нормални отношения с бивш означава, или че си преживял нещата и не те боли от контакта, или че си мазохист и още се надяваш на нещо.
    Щом ти казва, че всичко е ок и няма други признаци на отчуждение, значи е от тези, които са преживели нещата и наистина са ок.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на djipsito
    От колко време сте заедно ?
    Не всяка връзка започва прекрасно, ама пък се развива различно и с времето става прекрасна.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Последния път когато станаха уж "приятели по ФБ" ние скъсахме..Те двамата немогат да поддържат нормални отношения..Или се карат или стават близки..Страх ме е отново да не се повтори предишното "сдобряване" защото наистина го обичам и неща да го изгубя.. btw: Заедно сме от почти 6 месеца

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Говори с него и му кажи, че те притеснява това приятелство, защото се страхуваш да не се разделите отново заради нея. Ако пък въпросната не е някоя к*чка, говори с нея. Понякога и това върши работа.

ПП. Леле, от последните няколко теми, които чета, оставам с впечатлението, че тоя Фейсбук е една от най-големите пречки в любовния живот на тийновете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това,че се сеща за нея не означава,че още я обича
    Ами то и аз се сещам за бившите си понякога ама въобще нямам чувства (освен приятелски) към тях!
    И голяма работа като я има в приятели.Ако той държи на теб това няма как да повлияе на отношенията ви.Ако пък повлияе (и то за втори път,до колкото разбирам) значи чувствата му към теб са доста слаби и не си заслужава да си губиш времето.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на draid
    Колко време е минало от както са се разделили ?

Супер фен Аватара на j_adore2
    Искай му паролата от ФБ да видиш дали си пишати ако да - какво, ако не ти я даде явно има какво да крие. Питала ли си го какви са им отношенията в момента и дали си говорят и защо отново са станали приятели?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    Искай му паролата от ФБ да видиш дали си пишати ако да - какво, ако не ти я даде явно има какво да крие. Питала ли си го какви са им отношенията в момента и дали си говорят и защо отново са станали приятели?
    Да да, ние сме в 7 ми клас. Остави ги тия глупости със следенето и проверяването на ФБ. Нали знаете : " По-добре ужасен край, от колкото ужас без край"

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Всеки го дърпа някоя връзка назад.
    Ако той е имал истински чувства към нея, тогава ситуацията е лоша.
    Ако не е имал нищо специално, значи го чеше патката и не знае какво иска.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    Ама ти сериозно ли?! о.О
    Гледам,че си на 20 години - искрено се надявам поста ти да е просто е*авка с авторката ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си