- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той все още обича бившата си.. :(
С приятелят ми ходим от известно време, но забелязах, че понякога се сеща за бившата си приятелка и това ме притеснява.Тяхната връзка е продължила 9 месеца, след което тя му е разбила сърцето.Той ми разказа че го е преживял тежко, но вече всичко било наред. Скоро видях, че отново са станали приятели във facebook и това не ми харесва..Говорили сме за нея и той ми каза, че няма смисъл да се притеснявам и, че тя не ми е конкуренция, но аз не съм сигурна.. Кажете как да постъпя и кво да му кажа..
П.С. Моля за компетентни мнения![]()
А, вие колко време след като те са се разделили тръгнахте?
И аз съм приятелка с бившите си в тоя клюкарник, дори си пишем и с тези, които са ме разочаровали адски много, защото наистина съм ги преодоляла и сме просто в приятелски отношения. Но, ако вие двамата сте тръгнали прекалено скоро след раздялата им, има шанс да не я е превъзмогнал напълно.
Каквото и да ти е в главата, само не му вдигай скандали за това.
GD, ти сериозно ли?!
О, боже.. да ви имам и дилемите...
това, че са приятели във фейса, не значи, че се обичат, искат или нз си кво си. И аз някой път даже си пиша с мои бивши. Това не означава, че още имам чувства...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мислиш, че той я ОБИЧА, защото са приятели във фейсбук?![]()
Това,че са приятели във ФБ нищо не значи. Осъзнайте се ! Да поддържаш нормални отношения с някого, с когото си имал връзка е нормално. Тва не значи,че той я обича.Щом е с теб значи е с теб. Аз също имам в приятели стара тръпка,но не изпитвам нищо към него,просто ми се струва тъпо да го махна,само защото взаимоотношенията ни не са такива,каквито бяха.
maDamn
Ами, ако е вярно, че както се казва "старата любов ръжда не хваща" има реален шанс да е с теб колкото да не се чувства сам докато тя не е готова отново за него?
Както сигурно сама си видяла във форума има момчета, които все още не са забравили някоя определена и я обичат, въпреки че уж са продължили, има и такива, които са преживели нещата и наистина са ОК и пак си имат приятелки и т.н. Това да можеш да поддържаш нормални отношения с бивш означава, или че си преживял нещата и не те боли от контакта, или че си мазохист и още се надяваш на нещо.
Щом ти казва, че всичко е ок и няма други признаци на отчуждение, значи е от тези, които са преживели нещата и наистина са ок.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
От колко време сте заедно ?
Не всяка връзка започва прекрасно, ама пък се развива различно и с времето става прекрасна.
Първоначално написано от antifashionshit
Последния път когато станаха уж "приятели по ФБ" ние скъсахме..Те двамата немогат да поддържат нормални отношения..Или се карат или стават близки..Страх ме е отново да не се повтори предишното "сдобряване" защото наистина го обичам и неща да го изгубя.. btw: Заедно сме от почти 6 месеца![]()
Говори с него и му кажи, че те притеснява това приятелство, защото се страхуваш да не се разделите отново заради нея. Ако пък въпросната не е някоя к*чка, говори с нея. Понякога и това върши работа.
ПП. Леле, от последните няколко теми, които чета, оставам с впечатлението, че тоя Фейсбук е една от най-големите пречки в любовния живот на тийновете.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това,че се сеща за нея не означава,че още я обича
Ами то и аз се сещам за бившите си понякога ама въобще нямам чувства (освен приятелски) към тях!
И голяма работа като я има в приятели.Ако той държи на теб това няма как да повлияе на отношенията ви.Ако пък повлияе (и то за втори път,до колкото разбирам) значи чувствата му към теб са доста слаби и не си заслужава да си губиш времето.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Искай му паролата от ФБ да видиш дали си пишати ако да - какво, ако не ти я даде явно има какво да крие. Питала ли си го какви са им отношенията в момента и дали си говорят и защо отново са станали приятели?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Всеки го дърпа някоя връзка назад.
Ако той е имал истински чувства към нея, тогава ситуацията е лоша.
Ако не е имал нищо специално, значи го чеше патката и не знае какво иска.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!