- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- моя tumblr ;д
Не с лошо, де.
Весели празници ти пожелавам, всичко най-най-най-най-най-хубаво да ти се случва. Другото не е важно.
Дано имаш 100 000 followers :* айде, омитам се![]()
Всъщност не влагах ирония, бях просто искрен. Ок все1 bb
![]()
Достатъчно показателна е тази картинка![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
На мен горе-долу ми харесва блогът му, но чак да го обиждате, защото не ви харесва ;оооо ;д. Има една поговорка "Ако не можеш да кажеш нищо хубаво, по добре замълчи". Освен това, в случая Димитър е прав.
П.С.: За да не ме вземете за някой, който не разбира и не знае какво е тъмблър, ето моя блог: http://smartherthanyou.tumblr.com/![]()
Всичко е copy-paste от 9GAG и на всичкото отгоре тая Алисия ми идеше да си изтрия и моя tumblr ..Ако си целял да си направиш темата коледна не ти се е получило , пич ... По-добре си направи tumblr-а на топка , наведи се и няма да довършвам , защото съм ''културен'' човек ..
^Всеки може да си прави тъмблр ,какъвто си иска,не си длъжна да го следваш. Може пък да си го оправи и да стане хубав.
maDamn
само отбелязвам, че follower-ите ми станаха 2,5k![]()
ха честито, мойте пък 55 чиека
maDamn
nevergiveupbestrong.tumblr.com![]()
В tumblr съм се запознавала със супер яките хора пък мога да ти кажа. Това че при теб съществуват само "кифли" и не знаеш как да си подбираш хората, които да следваш, си е лично твой проблем. Ама как да очакваш друго, като самия блог ти е скапан.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Като цяло наистина и самата му тема не е интересна...ама е нормално всички в началото са били зле.
maDamn
С това спечелихте 10 точки в графа "дебилни изрази".
Така, постнал съм своя тъмблър тук, за да го follow-нете, ако ви хареса. Точно това съм написал и в началото на темата. И какво става - започват да ме обиждат, заради песента на алисия, която съм си сложил. След това по необясними причини всички започват да слагат линкове за своите блогове (........) Някой решава, че съм му искал мнението, критикува ме, има наглостта да ме обижда, понеже блогът не му харесва, казва ми да изчезна от лицето на Земята и т.н. Дотук добре - балканската простотия съм я срещал и другаде.
Правя грешка в поста си - FunkyPie веднага я отбелязва. Понеже не реблогвам картинки от типа "мъж и жена, хванати да ръка на плажа" по двайсет пъти на ден и темата ми не е за снимки, блогът ми е скучен.
И пак се намесват "какичките" и "батковците", които се имат за по-можещи и по-интелигентни от по-младите си съфорумници (). Не искам и да споря повече по темата - още от сега ми е ясно какво ще ми кажете, какво ще ви отвърна и как ще се оформи скандал. Затова искам да помоля, ако има въобще администратор в този раздел, да затвори темата.
![]()
Последно редактирано от dimitar., : 01-02-2013 на 23:56