.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    ^Не мога да си обясня как момчетата падат толкова ниско и не им прави впечатление като си разменят едно и също момиче, тичат след нея и какво ли не.
    Познавам такава компания от момченца и ако си мислиш, че взимат такива момичета на сериозно, много се лъжеш.

Даже обикновено първо се разбира с приятелите си и после ми казва на мен: "Ние ще излизаме в еди колко си часа ,ще дойдеш ли?". Направих сметка, че за декември месец сме излизали 3 пъти сами, всички останали пъти с приятели. Естествено той работи, аз съм на лекции, не можем да се разхождаме по цял ден, но винаги той поставя приятелите си на първо място. Иска ми се понякога аз да съм по - важната.
    Тук те разбирам. И мен ме дразнят такива неща.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като му казах, че не ми е приятна и му намекнах, че не искам тя да е в компанията и да излиза с нея, той ми каза: "Не съм я викал аз, а Иван (неговият приятел). Не мога да му кажа не я викай, защото моята приятелка ще ми се цупи."
    Тогава май ти остава само варианта, да се опиташ да поговориш с въпросната, щом твоя няма да си мръдне пръста.

пс: След като ти прочетох и другите постове, направи ми впечетление, че за него не си на първо място ... Не знам при другите момичета как е, но за мен не съм ли на първо място за мъжа до мен, не искам да съм на никакво. Или съм приоритет или никаква. Не казвам да си заебава приятелите заради мен, а да намери баланса межди времето за мен, и времето за тях.
    Ако ще продължава да се отнася така с пренебрежение към теб и да се прави, че нищо не е станало, при положение, че ти го приемаш доста тежко всичко това, задай си въпроса има ли смисъл да се тормозиш още с тоя човек?
    Последно редактирано от DragonLady : 12-26-2012 на 13:04

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Абсолютно. Пишеш това, което си мисля.

Вие, широко скроените, не знам осъзнавате ли колко невлюбен трябва да е човек, за да може докато тя е болна да ходи да купонясва цяла нощ и то с някаква пача, която очевидно изпитва голям кеф да се изживява като обща. Ясно е, че му е кеф да му се натиска и да му вдига егото. Това абсолютно безразличие, с което реагира на сълзите и очевидния дискомфорт на сериозната му приятелка, ясно показва колко му пука за нея и колко насериозно я взима.

Според мен има защо да ревнува и то не специално заради тази "мацка", а заради това, че гаджето и не я взима за 2 стотинки. Доверието се печели преди да се изгуби. На такъв човек и аз не бих имала доверие, камо ли да съм спокойна, когато беснее с някоя и после идва и ми дърдори колко е яка. И защо? Защото другите говорели и той да не си мълчал. Ми като е толкова интересна темата да каже: "А моята приятелка каква е яка.", не "Някаква рандом колко ме кефи." И ако всички идат да я на*бът ще иде и той, за да не би, докато другите правят нещо той да си седи и да мълчи ли?

Не бих седяла с очевидно комплексиран, без лична позиция, разлигавен, незагрижен човек. Имай малко уважение.

И това, че не можело да го върже за радиатора... Чувате ли се? Не би трябвало въобще да се налага да го "връзва". Той, ако имаше капчица акъл, щеше да ограничи беснеенето с оная до минимум, знаейки, че наранява приятелката си. Големия прас, че ще пропусне някой купон тук таме. Това ли, в крайна сметка, е по-важно от спокойствието на неговото момиче? Да се напие и да подивее? Егати и истинските любовни истории имате, ако гледате така на нещата.
    +... от всичко разбирам,че приятеля ти изобщо не е мъж на място.. не знам с разговори с него ли ще се оправите или как,но определено държанието му за едногодишна връзка е ужасно .. най-малкото,че ако си те обича пак би излизал с другите и въпросната госпожица,но би се държал по-дръпнато,а не и на теб на обяснява колко е яка

Супер фен Аватара на j_adore2
    Поговорихме си и мисля,че се изяснихме до някъде. Оправданието, че не ми е звъннал онази вечер е, че съм му казала, че ще си лягам и не е искал да ме буди. А пък не ми е казал, че тя ще ходи, защото е знаел, че ще се ядосам и щял да ми каже на другия ден като вече е минало.Така като се замисля, ако не бях разбрала от ФБ е съвсем възможно и изобщо да не ми беше казал. Доста "състрадателно", но както и да е.
    Ще му повярвам на това, което казва, че изобщо не я харесва,че е малка и лигава, дори нямат за какво да си говорят и му е все тая дали тя е там или не.
    Иначе аз просто не разбирам такива момичета, които всеки ден могат да са с различни момчета без да им пука (днес наистина я видях с други двама). Вярвам си на моето момче, обичам го много и не искам да се караме за глупости.
    Надявам се, че приятелите му ще се осъзнаят малко, ще помислят за достойнството си и ще спрат да я мъкнат насам натам.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    До някъде е добре, че го загърбваш станалото, но от друга страна, ако той не започне да те уважава и цени, нямаш бъдеще с него. Сега е тая, после ще е друга, дето ще му се сваля, а той няма да я сиктирдоса.

Наистина от такива момичета спасение няма. Надявам се след този случай да осъзнае, че това мен ме наранява и да не го прави, защото аз до сега не съм му правила проблеми от този род.
    Казала съм му, че ако му писне вече, иска да е с друга или нещо такова, само да ми каже и се разделяме без да се караме, както и аз на него. А не да се разбира в последствие и единият да се чувства като идиот, че другият му е изневерил.
    Не искам да съм от тези обсебващи момичета, които звънят през 1 час на гаджетата си, забраняват им да имат момичета за приятелки, да се заглеждат по други момичета, да излизат с приятелите си и се надявам да го оцени това.

Извинявай не разбрах едно.. ако приятелите на приятеля ти нямат сериозни приятелки, защо намесваш достойнството в тази работа че шибат няква курва ?

Наистина нямат сериозни приятелки. Може би ми е такъв манталитетът като човек или като момиче, но за мен да знаеш, че едно момиче е спало с почти всичките ти приятели, и ти да тичаш след нея (както правят те, при положение, че продължават да я търсят), си е чиста липса на достойнство. Явно точно тази част от мъжкото мислене не разбирам.
    Последно редактирано от j_adore2 : 12-26-2012 на 20:33

Аз не бих тичал след някоя, дето е минала през 50 човека дето познавам .. но какво разбираш под тичане ? ако я викат неговите приятели а не той , значи не тича по нея .. сега не знам дали не те е излъгал за това всичко е възможно .. все пак е много удобно да кажеш те я викат,но ти си знаеш : ) мисълта ми беше че ти се изрази така че се 1 щом необързан човек шиба няква курва няма достойнство :Д

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това,че я ползват за да им задоволява нуждите НЕ ОЗНАЧАВА,че те тичат след нея ...
    И това,че тя излиза и с други момчета НЕ ОЗНАЧАВА,че задължително прави секс с тях ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не, не мисля, че моят приятел тича по нея, даже изобщо. Поне пред мен няма такива индикации.
    Вчера беше в нас и си гледаше ФБ и му казах:"Я дай да ти видя съобщенията." И той ми каза: "Абе няма да ми четеш съобщенията." С цел да го провокирам да ми ги покаже, му казах :"Добре, щом имаш какво да криеш", но той така и не ми ги показа Не искам да си вкарвам някакви работи в главата, да ставам досадно подозрителна и се опитвам да му вярвам. В крайна сметка аз каквото и да правя, той ако е решил да го направи, аз не мога да го спра.
    Двама от приятелите му в момента (поне третият се осъзна и си има сериозна приятелка) въпреки това, че е обща, продължават да я търсят, даже смешното е, че момичето веднъж идва с единия, след това идва с другия и това не им пречи, ама изобщо Даже знам история как преди са си менкали така друго момиче, но са крили един от друг и единия разбрал и се скарали. Може би наистина им е все тая за това момиче и гледат да си губят времето с нея. Поне аз искам да бъде така
    Последно редактирано от j_adore2 : 12-26-2012 на 20:51

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Това,че я ползват за да им задоволява нуждите НЕ ОЗНАЧАВА,че те тичат след нея ...
    И това,че тя излиза и с други момчета НЕ ОЗНАЧАВА,че задължително прави секс с тях ...
    Не казвам, че прави. За тези тримата, които познавам - от тях знам, че е спала с тях. И това до някъде ми стига да си вадя изводите каква е. Може и да не съм права. Да си прави каквото иска, мен това не ме вълнува никак. Важното е да стои по - далеч от моя приятел.

не знам приятеля ти е някъв позьор за мене .. : )

Все едно слушам моята ревнива приятелка.
    Абе защо не го разбрахте най-накрая. Ревността до никъде не води! Само до караници и скандали.
    Виж той ти го е казал, че ако не е искал да е с тебе ще е с друга. Какво повече може да иска човек? Избрал е теб не нея нали? Какво се вайкаш толкова.
    Като се вземе в предвид това, че те е канел не е искал да крие от тебе всичко. Глупаво да му държиш сметка за това, че не ти е казал, че и тя ще бъде там. Лично аз не обичам някой да ми държи сметка за подобни глупости. След като не ходите от 1-2 месеца за това време би трябвало да имаш някакво доверие на човека стига с тия съмнения, ОСТАВИ НЕЩАТА ДА СЕ СЛУЧВАТ!
    Поздрави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си