- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво подарихте на половинката за празниците?
Какво подарихте на половинката за празниците?![]()
Още нищо.
На НГ евентуално ще получи подарък.
И спря да се върти за миг земята..
http://www.shop.kenvelo.bg/product/3...-zhiletka.html
подобен суитшърт
много си го харесва уж , поне си го носи на работа, напред-назад
Ние сме гадни атеистични комунисти и не празнуваме хероиновите ви празници. БОГ ЛИ ЩЕ ВИ ЖЪНЕ НИВАТА? А?
Разбрахме се без подаръци.Той ми каза,че най-хубавия подарък за него съм самата аз, а аз не исках нищо и стигнахме до извода,че няма смисъл да си купуваме подаръци.А и рождения му ден е след няколко дни и тогава ще му подаря нещо.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Едно малко плушено мече, около което увих хубав зимен шал![]()
Аз още не съм му го подарила, ноо съм му поръчала ето такова нещо
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwBQ&dur=588
Гравирано му е името отгоре, заедно там с още някои неща, надявам се да му хареса..
Стриптийз-дартс, който да си ползваме на НГ заедно.Иии другата половина от подаръка няма да я споделям.
![]()
И на моя рождения ден е скоро (след малко повече от 2 месеца). Тогава ще му взема играта по Game of thrones. Можеше да е за Коледа, но сега чета книгите и ще е по-яко да я играем, когато сме ги чели и двамата.
ПП. Само аз ли предпочитам да попитам какво иска другия вместо изненади? (освен, ако не става дума за нещо ръчно-направено, де) Принципно, той никога няма да ми отговори в прав текст (за жалост), но ми е по-хубаво да се консултирам първо, за да няма после разочарования, ако не налучкам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Хаха.При мен е или "Нищо, мило.", или "Изненадай ме." При което мен ми иде да го изненадам наистина с нещо толкова неочаквано и алогично, че да си глътне граматиката.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Какъв е смисълът да питаш, ако не ти отговарят? И когато познаваш човека, не е налучкване.
Ще му подаряваш подарък за твоя рожден ден? :д Хаха, като Пипи Дългото чорапче :д
Подарих му халат за баня - синичък и много пухкав, не е като гадните хавлии по хотелите. Много му се радва, наложи се да го издебна, докато спи, за да успея да го мушна в пералнята![]()
Неее, неговия рожден ден идва.![]()
Познавам го, просто това не винаги е достатъчно. Някои хора умеят да избират подаръци, други не. Мен ме бива със сладките жестове и ръчно-изработените неща, но е ясно, че няма как винаги да подаряваш такива. Не, че не ми хрумват неща, просто искам да съм сигурна, че наистина ще се зарадва на подаръка.
То е като с мен. Уж съм мега лесна за избиране на подаръци за мен. Който ми е гадже не би следвало да има проблеми. Имам толкова колекциониерски хобита, че е направо елементарно. Само дето винаги бих предпочела да ме попита кое искам най-много. Не, че няма да се зарадвам на каквото и да е взел - все пак, важен е жеста, но си е друго човека, на когото подаряваш да заподскача от щастие като си разопакова подаръка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
За рождения и ден - e-book понеже обича да си чете, пък и ще и помага с ученето. За Коледа - електронна цигара.
Поне знам колко много неща иска, та занапред ще ми е лесно с другите подаръци![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Ъъъ, чисто нов е, естествено. Просто като всяка нова дреха, трябва да се изпере преди да се носи.