- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам приятеля си, но ..
Абсолютно.Пишеш това, което си мисля.
Вие, широко скроените, не знам осъзнавате ли колко невлюбен трябва да е човек, за да може докато тя е болна да ходи да купонясва цяла нощ и то с някаква пача, която очевидно изпитва голям кеф да се изживява като обща. Ясно е, че му е кеф да му се натиска и да му вдига егото. Това абсолютно безразличие, с което реагира на сълзите и очевидния дискомфорт на сериозната му приятелка, ясно показва колко му пука за нея и колко насериозно я взима.
Според мен има защо да ревнува и то не специално заради тази "мацка", а заради това, че гаджето и не я взима за 2 стотинки. Доверието се печели преди да се изгуби. На такъв човек и аз не бих имала доверие, камо ли да съм спокойна, когато беснее с някоя и после идва и ми дърдори колко е яка. И защо? Защото другите говорели и той да не си мълчал. Ми като е толкова интересна темата да каже: "А моята приятелка каква е яка.", не "Някаква рандом колко ме кефи." И ако всички идат да я на*бът ще иде и той, за да не би, докато другите правят нещо той да си седи и да мълчи ли?
Не бих седяла с очевидно комплексиран, без лична позиция, разлигавен, незагрижен човек. Имай малко уважение.
И това, че не можело да го върже за радиатора... Чувате ли се? Не би трябвало въобще да се налага да го "връзва". Той, ако имаше капчица акъл, щеше да ограничи беснеенето с оная до минимум, знаейки, че наранява приятелката си. Големия прас, че ще пропусне някой купон тук таме. Това ли, в крайна сметка, е по-важно от спокойствието на неговото момиче? Да се напие и да подивее? Егати и истинските любовни истории имате, ако гледате така на нещата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()