- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви подариха за Коледа?
Споделете подаръците си, които сте получили от близките си. А от мен Весела Коледа, всичко най-хубаво ви пожелавам.![]()
ботуши, една шапка от естествена кожа, на която отдавна бях хвърлила око + козметика и... на безинтересният подарък от гаджето ми - принтер+скенер в едно ( чесно казано малко се разочаровах от подаръка му...веднъж съм се оплакала, че трябва пак да принтирам нещо за училище)
Последно редактирано от NJ : 12-24-2012 на 20:36
ПариЯвно са решили ,че вече съм достатъчно зряла и ще мога да ги използвам пълноценно . Аз съм си харесала някои неща та ще ги уползотворя още утре . От останалите роднини най-вероятно докрая на седмицата ще получа нещо
![]()
От мама и тати - чанта,дънки,сладкиши, козметика ( това ме изненада , не го очаквах)
От баба и дядо - по-късно ще получавам
А паричката се падна у мен! Въх, ще ида да пусна тото и лотария![]()
maDamn
Палто, боти, пуловери, книги, фитнес карта за половин година. От родителите. Другите роднини нямам.
Ми пари ми дадоха, мисля че така е най-добре. Да си купиш каквото искаш![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Червени ръкавички от естествена кожа и ваучери за фотоепилация, които сама си изпросих, хаха![]()
От родителите ми получих пари и 3 исторически книги, които исках от доста време. От брат ми билет за концертОт баба ми по-късно.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Плюшено розово мече( от приятел), чанта, козметика, 2 книги, козметична чантичка с козметика в нея, портмоне.
А, и шоколадово яйце и шоколад Милка.![]()
![]()
![]()
Пари,чанта,книга.С едни приятели ще си разменяме след няколко дни и ще видим,ще има още ;Д.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мен чак ми беше неудобно да си взема парите... :\![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Амии преса, малко дрешки и смартфон ще има ама още не съм го избрала..
от мама и тати пари и сладки неща от бабите и дядовците също от приятеля ми парфюм на ескада
Матерялисти....
пари,нов телефон,пуфи,една много готина кукла (аз съм колекционер на кукли,но ме срам да го призная.....)
Не се срамувай, сигурно имаш прекрасна колекция. Ще се радвам, ако споделиш и снимки.
От нашите - дрехи,едни кецове,които исках от дълго време,шал,парфюм и разни шоколади и бонбони Lint.
От бабите и дядовците - пари,от леля също.Най-добрата ми приятелка ми подари албум на Уитни Хюстън.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
От баба и дядо - пари. От тетка ми - бельо, козметика, огромна чанта със сладки неща и много от любимото ми кафе. От нашите - сладки неща и нова чанта за фотоапарата.
Аз пък им купих един домакински уред и една нова мебел за хола.
Попринцип си подаряваме подаръците на НГ, но нещо сме нетърпеливи тази година. Аз за НГ съм им предвидила още 1 подарък + да си самоподаря нещо и на мен, че сега съм се видяла в пари.![]()
И спря да се върти за миг земята..
От родителите на свако ми 10 лева, шоколад и няколко мандарини.