- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви подариха за Коледа?
аз получих доста неща, въпреки че бях казала, че нищо не искам, защото тази година просто ги разорихпък за бал, за море, за какво ли не още.. на мен ми стига и само това да сме заедно на Коледа и да гледам как малкия ми брат с ококорени очи къса опаковките на подаръците ^_^
Подарихме си семейно една ски-почивка. Друг е въпросът, че тя излезе пълен провал, поне се порадвахме на снега.
Сестрата на баща ми ми подари козметика, въпреки че изрично казах, че не искам, особено след като аз си купувам по-качествена. :Д
Сестра ми ми подари обици, а майка ми - колие, бяха се съгласували.![]()
Пари, телефон, чанта за даскало, спирали, червила,шоколади и плодове, коледни сувенири, плюшена играчка и книга.![]()
Ръкавици,шапка и домашни ботушки,всичко в един тон и много стилни,много ми харесват. Една кожена чантичка,която е направена отпред като панделка...Чевено малко джобно ножче (много си го харесвам) ,малка дървена къщичка в бяло,която мога да си украся сама,10 лв...
,бонбони 'Мерси' и някакъв арт гердан и още един гердан ,който е малко винтич стил...
^ Това леко тъпо прозвуча. Само на децата ли се подаряват подаръци ?!
Да, наистина на Коледа всички получават не само децата... Ти на някой не купуваш ли ?
Иначе аз получих лаптоп,пари и козметика
Получих пари от почти всички роднини и събрах много, но най - стойностният подарък за мен е от кака ми, която ми изпрати направените от нея коледни сладки чак от Америка.
неща за коса,много им се радвамм и една рокля
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Подарих само на тези на които са ми близки, но аз просто не искам подаръци и роднините и приятелите го знаят![]()
Доста неща козметика, шал, часовник, а аз самата си направих този подарък и съм много доволна http://www.ivis.bg/chanel-chance-eau...%BB-p4921.html Отдавна го исках, но все не ми се даваха толкова пари.
Пари от баща ми, много яка пижамка от мама, пухкаво бяло шалче и ръкавици от баба, две книги от поредицата "Братството на черния кинжал" и последните три от "Песен за огън и лед", розови слушалки, кремче за тяло, ръце, скраб, душгел и балсам в несесерче, едно Булгари(ааааааааааааааааа аааааааааааааааааа, още не мога да повярвам) и две водни костенурки.
Бельо, много сладки домашни чехли, пижама, бикини и лосион за тяла на Victoria's Secret, парфюм (който изобщо не ми хареса ;д ), гланц за устни на Шанел <3, ръкавици, гривна и пари.Също много сладки неща.А сама си подарих пижама, чаша и книга.
![]()
![]()
От мама дънки,ботуши и палто,от гаджето 4-на ароматна свещ,козметика и годежен пръстен....![]()