- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късане,шанс или нещо друго?
Сега ще ти кажа нещо, което няма да ти се хареса. Но нито имам намерение да те обиждам нито да те съдя, ако ме разбереш правилно ще ти се получи каквото искаш..
Имаш проблем с контрола. Искаш всичко да става както ти искаш, както ти смяташ за добре. Очакваш от хората в обкръжението ти да се съобразяват с твоите граници. Права ли съм? Не те познавам и мнението,което мога да си извадя за теб е от това, което чета и донакъде, защото малко ми приличаш на стара моя версия, която положих неимоверни усилия да залича и пак се обажда понякога.
Естествено може да не ми отговаряш, но ако има истина в думите ми, то трябва да помислиш в/у възможността грешката да е в твоето поведение. Все пак никой не е длъжен да се съобразява до такава степен с твоите искания, че да спре да бъде себе си. Щом му харесва да се лигави в кафето - да се лигави, щом си прави планове, само колкото да си му виси една несбъдната мечта - негов избор. Няма виновен в такива случаи, ти харесваш друг тип хора и той не е от тях, да се опитваш да го променяш не е вариант, вярвай ми.
Прави ли неща, които ти харесват? Има ли нещо, което да те държи наистина при този човек (освен да не си сама)? Познавам чувството да си с човек, който те дразни 60% от времето и сега като се замисля за тогава си бия главата за какво ми е било.
Съветвам те да се погледнеш отстрани и да си зададеш въпроса "Как се чувства човека отсреща?" или "На мен щеше ли да ми хареса това отношение?" и да си направиш равносметка.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: