Здравейте! Аз съм на 12 години и съм 52 килограма.Не е нормално и не знам как се случи.. Така съм от около година вече и мисля че е от това че си бях счупил ръката и не спортувах близо 2 месеца. Сега ми е трудно да сваля килограмите.. Момичетата дори ми се подиграват , срам ме е да предложа на момиче заради корема..Имам голям корем.. От утре почвам тичане , труд , диета и упражнения . Сутрин почти нямам възможност да ям , защото съм 1-ва смяна.Но в училище няма да си купувам глупости , ами ще си купя : банан , ябълка , мандарина , портокал и т.н. ! .. Упражненията за корем които мисля да правя са http://vbox7.com/play:c500421d + около 5-6 км. тичане на ден. За закуска (6:30) когато имам време ще ям овесени ядки (Nesvita) след 3 часа (9:50 на голямото междучасие) ще ям 1-2 ябълки или банани. За обяд (12:30-13:30) ще хапвам пак някакъв плод , 2 часа след това хранене отивам да тичам . След тичането ще ям нещо месо (пуешко с 1 филия хляб) . От 19:00 до 20:30 съм на тренировки (баскетбол).След тренировката ще правя упражненията от преди , после взимам душ и лягам. Повтарям ..
Моля за съвет от някой който има опит в това и да ми каже дали тази диета и всичко е правилно ! Мерси предварително !