- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки от Мат Стар.
Т.к. разгледах по магазините из нашия град за ботуши, обаче никъде нищо не си харесах на прилична цена до 100-тина лева, вчера реших да вляза в Мат Стар в Кауфланд и си харесах няколко чифта ботуши (изкуствена кожа, няма значение) , като всичките вървяха около 50 лева.
Мисълта ми е, купували ли сте си ботуши/обувки от там и били ли са издръжливи?
Както и дали имате ботуши на стабилен ток, висок около 4-5 пръста (настрани :Д )?
И стабилни и удобни ли са и за зимата?
Имам летни обувки на ток. Взех си ги от едно намаление. Не са лоши. Не са се скъсали, но трябва да знаеш, че не съм ги обувала не повече от 5-6 пъти, защото нямам навик да нося високи, освен ако нямам специален повод. Моят приятел имаше едни обувки от там, бяха ест кожа и издържаха 2 години докато се скъсат. Огледай ги добре преди да купиш. Разходи се из магазина, за да прецениш дали са удобни, а това дали ще се скъсат, особено ако са изк кожа не може да има гаранция...
Каквито и обувки да си харесам винаги се оказват на Мат Стар.Доволна съм от обувките им,и като за такива цени качеството е добро.
разлепват се прекалено бързо зимните...носила съм някакви боти миналата зима и за 2 месеца не ставаха за носене
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мда и аз съм забелязала това с разлепването ...
Иначе какво по-точно имаш предвид под стабилен ток 4-5 пръста висок (настрани)
ми, дебел ток, висок около 6-7 сантиметра :Д
за 50 лева не очаквам чудеса , ама поне тоя сезон да ми изкарат
http://www.matstar.bg/magazin/defaul...-boot-blk.html
ето тези бяха ,които ми харесаха най-много
и пак да питам:някои, имал ли е обувки на ток за зимата (ботуши на ток, по-точно) и ако има сняг може ли да се ходи, имайки предвид че ботушите имат стабилен ток и грайфери?
Аз си ходя с ботушки с горе долу такъв ток и съм си ок. Но не са на МатСтар и са ми естествена кожа. Не те съветвам да си купуваш изкуствена кожа, защото може да ти е студено, да ти пуска вода и тн. А и аз съм си фен на естествената де, ама ти си знаеш.
Иначе за тока... на мен не ми прави впечатление, свикнала съм си постоянно да съм на ток и 7-8см дебел, стабилен ток не се усеща, ходя пеша доста и без проблем.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз пък съм много доволна от ботушите на матстар. Миналата година си взех едни, носих ги цяла зима и тази продължавам и не са мръднали. Единственото което им стана е, че съм малко заспаличчка и ги пообелих.
Ботуши на ток носих преди доста време (4 години??) и успях да си счупя токчето още на втората седмица. Затова и сега предпочитам да нося ботуши и боти на платформи.
Иначе на Мат Стар съм носила маратонки. Не са кой знае какво, но издържат един сезон поне.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Един сезон ще изкараш, ама другата зима вероятно пак ще тряба да си търсиш ботуши. Аз имам маратонки, удобни са, засега са перфектни, ама очаквам скоро им стане нещо. И не е от самата марка, просто явно аз нещо не съм в ред, обувките ми винаги я изкарат един сезон, я не.
Аз се заглеждам по едни ботуши на Мат стар на платформа и се чудя дали са хубави... Цената им е май 54.90лв. Някой случайно да си е взимал такива на въпросната марка?
Това с отлепването става заради солта, която посипват за да не заледяват улиците. Аз имам едни кецки от Мат Стар, и освен че им се скъса езичето от прекомерно стягане на обувката ( обичам да ги нося много стегнати) не виждам други проблеми..
Аз пък съм останала с лошо впечатление от Мат Стар. А за тока - ако няма лед, няма да имаш проблем. Ако има лед, с каквото и обувки да си, ще имаш проблем. ;д
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.