- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво подарихте на половинката за празниците?
Какво подарихте на половинката за празниците?![]()
Още нищо.
На НГ евентуално ще получи подарък.
И спря да се върти за миг земята..
http://www.shop.kenvelo.bg/product/3...-zhiletka.html
подобен суитшърт
много си го харесва уж , поне си го носи на работа, напред-назад
Ние сме гадни атеистични комунисти и не празнуваме хероиновите ви празници. БОГ ЛИ ЩЕ ВИ ЖЪНЕ НИВАТА? А?
Разбрахме се без подаръци.Той ми каза,че най-хубавия подарък за него съм самата аз, а аз не исках нищо и стигнахме до извода,че няма смисъл да си купуваме подаръци.А и рождения му ден е след няколко дни и тогава ще му подаря нещо.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Едно малко плушено мече, около което увих хубав зимен шал![]()
Аз още не съм му го подарила, ноо съм му поръчала ето такова нещо
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwBQ&dur=588
Гравирано му е името отгоре, заедно там с още някои неща, надявам се да му хареса..
Стриптийз-дартс, който да си ползваме на НГ заедно.Иии другата половина от подаръка няма да я споделям.
![]()
И на моя рождения ден е скоро (след малко повече от 2 месеца). Тогава ще му взема играта по Game of thrones. Можеше да е за Коледа, но сега чета книгите и ще е по-яко да я играем, когато сме ги чели и двамата.
ПП. Само аз ли предпочитам да попитам какво иска другия вместо изненади? (освен, ако не става дума за нещо ръчно-направено, де) Принципно, той никога няма да ми отговори в прав текст (за жалост), но ми е по-хубаво да се консултирам първо, за да няма после разочарования, ако не налучкам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Какъв е смисълът да питаш, ако не ти отговарят? И когато познаваш човека, не е налучкване.
Ще му подаряваш подарък за твоя рожден ден? :д Хаха, като Пипи Дългото чорапче :д
Подарих му халат за баня - синичък и много пухкав, не е като гадните хавлии по хотелите. Много му се радва, наложи се да го издебна, докато спи, за да успея да го мушна в пералнята![]()
Неее, неговия рожден ден идва.![]()
Познавам го, просто това не винаги е достатъчно. Някои хора умеят да избират подаръци, други не. Мен ме бива със сладките жестове и ръчно-изработените неща, но е ясно, че няма как винаги да подаряваш такива. Не, че не ми хрумват неща, просто искам да съм сигурна, че наистина ще се зарадва на подаръка.
То е като с мен. Уж съм мега лесна за избиране на подаръци за мен. Който ми е гадже не би следвало да има проблеми. Имам толкова колекциониерски хобита, че е направо елементарно. Само дето винаги бих предпочела да ме попита кое искам най-много. Не, че няма да се зарадвам на каквото и да е взел - все пак, важен е жеста, но си е друго човека, на когото подаряваш да заподскача от щастие като си разопакова подаръка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Хаха.При мен е или "Нищо, мило.", или "Изненадай ме." При което мен ми иде да го изненадам наистина с нещо толкова неочаквано и алогично, че да си глътне граматиката.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
За рождения и ден - e-book понеже обича да си чете, пък и ще и помага с ученето. За Коледа - електронна цигара.
Поне знам колко много неща иска, та занапред ще ми е лесно с другите подаръци![]()
Ъъъ, чисто нов е, естествено. Просто като всяка нова дреха, трябва да се изпере преди да се носи.