Първият път, в който го видях да стои на стълбите с приятелите си, първият път, в който ме заговори, дори и двете години, през които се познавахме, но не бяхме гаджета. Помня всеки път, когато съм се разплаквала, защото си заминава в родния си град... Помня начина, по който ми предложи - с 28 червени рози ме чакаше пред вратата... Начина, по който ме прегръща, начина по, който ме целува и това, че винаги е с мен и бърши сълзите ми винаги, когато плача. Обожавам това, че е такъв джентълмен и че спа на пода, когато бяхме на хижа, въпреки, че за мен нямаше проблем да спи при мен. Обожавам това, че винаги е добър към всичките ми приятели и приятелки, въпреки че те не винаги са толкова добри към него... Той прави всичко за мен, дори ми предложи да живеем заедно и след много молене и плачене родителите ми се съгласиха. Обожавам това, че преди да заживеем заедно се промъкваше в стаята ми само за да ми даде целувка за лека нощ и това, че каза "Обичам те" първи. Винаги ми е помагал, насърчавал и ме е насочвал в правия път. Той е най-хубавото нещо, което ми се е случвало и знам, че винаги ще е до мен. Бил ми е първи във всичко и се надявам да е така и за напред. I love you Babe! <333333333