как с момчето ми си разменихме подаръци и ги разглеждахме сгушенив леглото, как заедно украсихме елхата вкъщи, нашата елха и как не спирахме да се гледаме, всяка играчка е сложена с поглед и с докосване, има и едно червено сърце и е толкова наша и изпълнена с любов, как докато я пръскахме с изкуствен сняг, момчето ми нарисува сърце на ръката ми с него, светлините и сърцето от лампички, което момчето ми е направило за изненада, разходката в най-високата част на града му, магическата коледна украса и коледното настроение навън, как ядохме понички сгушени на една пейка и над нас обикаляха гарвани, беше студено, но не и на мен, в обятията на моето момче, как ми помагаше, докато правех вечерята и след това подреди масата, имаше свещ и ме заведе до там, докато държеше очите ми затворени, сутрешната закуска в леглото, докато гледахме детски сгушени като бебета, беше ми направил от неговите сандвичи и от неговия чай, най-вкусната и вълшебна закуска на света, коледната ни вечеря, специалното облекло и танца на нашата песен, уюта и вълшебната коледа, която имаме и всеки неизживят и предстоящ момент, който ще имаме