Това лято на селото ми с бившия по настояще седяхме през нощта (към 2:00-3:00) на тревата пред къщата ми и си говорихме. По едно време легнахме и той ме целуна.... Ииии се целувахме така Бог знае колко време. Аз треперех цялата, защото това беше първата ми ИСТИНСКА целувка (целувала съм се преди, но не толкова страстно и нежно), а той милия си помисли, че ми е студено... Никога няма да забравя тази тръпка, която продължи и в следващите ни целувки. След онази нощ започнахме да се срещами сами по същото време на същото място (през деня бяхме с приятели, но само се прегръщахме). След време връзката ни стана доста... как да се изразя... гореща бих казала, защото по цял ден бяхме заедно и вършехме глупости (детински, не интимни) и ми беше адски забавно и на всичкото отгоре не спирахме да се целуваме. Другите ни се дразниха, защото не им обръщахме внимание... Обаче с края на лятото дойде и края на връзката ни, сега не изпитвам и капка от онова, което изпитвах тогава. Тръпката наистина не се забравя и ня моменти ми липсва треперенето DDDDD