.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    lilence
    Guest

Unhappy Нормално ли е...

здравейте току що се регистрирах и искам да попитам връстниците си...
    аз съм момиче на 14 години и съм в този период в които започвам да обръщам внимание на сексуалните неща. девствена съм но може да се каже че имам опит в някои неща
    напоследък обаче забелязвам че започвам да обръщам повече внимание на момичетата отколкото на момчетата и това малко ме притеснява.
    имам малки гърди но имам приятелки с по-големички и постоянно се заглеждам в тях когато се е случвало да се преобличаме. проблема ми е че не само се заглеждам но и имам желание да ги пипна и да ги усетя - възможно ли е това да е така защото моите са малки?
    опитвала съм да "флиртувам" на камерата с други момичета на моя възраст естествено без да показвам лицето си но винаги като приключим ми става гузно и се разстрйвам.
    има ли други момичета като мен и какво направихте за да се отървете от тези мисли?

Фен
    Екстра е

Фен
    Питай варненката.Тя знае и разбира от всичко

Споко малките гърди са яки мен ма кефят .....!!!
    Пак по темата не се притеснявай няма значение с какви гърди си .....!!! Според мен едно момче не гледа гърдите ти а харектера ти и колко си мила да ли го разбираш и такива си неща защотото аз не гледам гърдите ..... ....!!!

Така че карай го спокойната и без разтройване ......!!! Дано сам помогнал

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не всички лесби са с малки цици.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Фен
    Нормално е

Благодаря за отговорите но не ме притеснява това че имам малки гърди а това че се заглеждам по другите момичета
    иначе моите са малки но хубави и знам че ще станат по големи след време ако не вярвате мога да ви ги покажа :P

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    след време ако не вярвате мога да ви ги покажа
    maDamn

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от lilence Виж мнението
    Благодаря за отговорите но не ме притеснява това че имам малки гърди а това че се заглеждам по другите момичета
    иначе моите са малки но хубави и знам че ще станат по големи след време ако не вярвате мога да ви ги покажа :P
    Show me!!!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

И аз искам да видя! Ааа за другия ти въпрос не знам и аз какво да ти кажа докато не ме заведеш то тази съблекалня да видя и аз по какво толкова се заглеждаш.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Че кво.. и аз много обичам да гледам цици
    Няма нищо лошо ^^

ОООоооо за бога ние с момичетата от моя клас се пипаме за циците редовно, ест в кръга на шегата, в съблекалните също се гледаме и си говорим на коя са по-големи обсъждаме си гащичките и т.н... какво ненормално му има в тва даже с някои от тях съм се целувал. Според мен няма нищо лошо аз си имам приятел но тва не ми пречи да се лигавя чат пат в даскало....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си