- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откровение?
Просто споделям, никой нищо не може да направи по въпроса.Коледа е, мразя 24 декември и прилежащият му 25ти.А на връх 24ти момичето което значеше света за мен и ми даваше смисъл да живея жалкия си живот ме направи за 2 стотинки, как така мога да я идеализирам по тоя начин и да искам такива неща от нея(да сме заедно демек), понеже си имала цели, които съм щял да объркам...Напълно я разбирам но боли, мамка му много боли.Ако допуснете емоциите да завладеят живота ви по този безскруполен начин няма как да не останете незасегнати.Любовта е утопия, като че ли вече е нещо само в приказките.Вече наистина смятам, че светът се владее от амбициозните и безсърдечни копелета, към които вече се стремим повечето.
Весела шибанa коледа.
Стига де, много негативно изказване. Мацката явно има други приоритети в момента, поне ти го е казала на време... иначе ако си беше поиграла с тебе и по някое време ти изцепи "еми не искам да сме заедно, щото нз си кво.." нямаше да ти е по-добре.
Ще срещнеш друга любов, спокойно. Разведри се, виж се с приятели и такам, успех.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Излез някъде с приятели, гледай да си запълваш времет не си заслужава да се тормозиш за някой, на който не му пука за теб![]()
Тъкмо един приятел преди малко го сполетя същото.
Шанс.
И мен ме сполетя преди 1-2 месеца, ама не ви разбирам защо след това изливате агресия.
Аз си бях окей, просто леко тъжна. И не знаех къде се намирам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тук само ти можеш да си помогнеш .Вярно ,че те е наранила доста очевидно е самовлюбена и глупава но както и да е аз съм последния човек който трябва да я съди. Мога само да ти пожелая да се оправиш бързо![]()
Но NomNomNom е доста права .Защо като се разделяте не може да си останете просто приятели все едно е свършил света за вас . И аз съм била наранявана но не съм се обливала с емоции и истерии
Така че просто да не ти пукаОтиди на дискотека и си намери друга наистина не е лесно ,но пробвай
Не си трови нервите за простотии, пич. И евалата, че ненавиждаш Коледа - и аз го мразя този празник. Единственото хубаво е, че ядеш на корем.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аз лично също не съм особен фен на Коледа, не знам някакси не мога хвана въпросния коледен дух, каквото и да значи товаА иначе по темата - тая няма да е последната, която се отнася по такъв начин - пълно е с такива. Идеята е ти обаче да си над тия неща. Няма смисъл да се тровиш и да се нервиш напразно ... тегли му една и отиди се забавлявай някъде
^ Дам.
По-лошо от стиснат мъж и такъв без самочувствие, който само мрънка - няма.
Отрязала те е, всички са ни рязали, животът продължава.
Мда, лъжете се че нещата са наред и верно започват да се подобряват, когато лъжата покълне по надълбоко.Мерси на всички, да знам че не е края на света, но верно се чувста като такъв.Вече разбирам тъпите емота защо се режат, някой път физическата болка е за предпочитане и е в състояние да те изкара от емоционалната.
Била съм в твоето положение,никак не е яко,но не е и повод да мразиш празника.Не гледай толкова негативно над нещата,излез с приятели,забавлявай се и не мисли за въпросната девойка.Сега сигурно си мислиш,че тя е смисъла на живота ти,че никога няма да спреш да я обичаш..Не е така,всичко минава рано или късно.Минала съм по тоя път,повярвай ми.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ем не знам, ама само на мен ли мацката ми се вижда в правото си?!
Идеализираш я, искаш да сте нон-стоп заедни сигурно, тя е смисъла на животът ти?!
Еми не знам, ама ми звучи жалко и аз също не бих искала да имам обсебен от мен приятел.
Да, гледай себе си и се опитай да разбереш какво не харесваш у себе си и намери начин да го поправяш, вместо да си търсиш оправдания и да се режеш като емотата. Нали си мъж, стегни се малко и си решавай проблемите по мъжки, стига си се оплаквал.
Не искам да съм нон стоп с нея.И съм мега айляк, когато си излизаме с други хора, просто тя значи много за мен и това е , заради това трябва да я оставя да си ходи. Любовта не стои в клетка. Това не звучи много маниакално нали, защото мисля да и го пратя.
Всъщност, на мен ми звучи така - маниакално. Много са ми противни реплики от типа "Ако обичаш нещо пусни го на свобода, ако се върне е твое, ако не е - никога не е било". Единственото, което постигат е да те изкарат "жертвата", "обичащия" и т.н. да насадиш чувство за вина у другия.