- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- голям съм идиот
вие гледахте ли видеото изобщо бе ?
http://www.slavishow.com/%D1%88%D0%B...8-2012-%D0%B3/
започва от 28:23 ..... и ще кажете, че не ви е станало смешно поне за малко ли бе ?
лицемери и псевдо моралисти
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
е явно наистина нещо не съм вред щом само на мен ми е смешно като го видя тоя![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
просто го приемаш по различен начин и не вникваш в проблема.. ако беше твои близък или познат и беше свикнал примерно не би ти било смешно... живеем в скапано общество в което всички за свикнали да са еднакви и всеки различен бива отхвърлен по един или по друг начин,чрез нападки/смях ... или поне бива отразен от останалите чрез някаква реакция,а не просто нормално държание - е,твоята реакция е смях,но на обществено място не ти препоръчвам да се хилиш на подобно нещо
аз вниквам в проблема и го разбирам, като казах почти винаги помагам ако видя такива хора на улицата, давам им пари, давал съм и дрехи , дори съм подарявал инвалидна количка на един човек( първия не искаше да я вземе щото нямало да може да проси (човека нямаше крака изобщо) помагам стига да не са цигани....
Законът е закон,
но той врата в полето е
нямах предвид точно такова вникване в проблема... смисъл.. просто като го видиш първоначално явно виждаш външното и ти става смешно,а след това осъзнаваш,че всъщност е тъжно и гадно... имах предвид за първоначална реакция,която определено не е вникването в проблема,то е на 2ро място - явно
добре не мога да обясня