Ходехме около 3 години. Естествено от начало всичко беше тип топ , не забелязвах отрицателните му качества ,беше ми весело.Както в всяка връзка всичко беше нормално.Обичахме се твърде много умирахме един за друг.Докато неговата ревност малко по малко ставаше по голяма и тя стигна твърде далеч.. Нищо не ми позволяваше,забраняваше ми много неща...И един ден ми дойде акъла и го зарязах.Бяхме разделени около 5 месеца. И изведнъж решихме пак да се съберем но всичко да е по различно.Събрахме се пак си бяхме само двамата по добре се държеше с мен,но това че беше започнал да взема марихуана. Търпях тези боклуци в началото докато той не почна да кара мен,да вземала съм си . Но започнах да го карам да я спира,но там е проблема че той си вземаше когато искаше аз дори не разбирах,защото аз уча в друг град и сме на 170 километра разстояние. И затова връзката ни е по сложна. На моменти ме послъгва и аз се ядосвам,защото поне като е решил да послъже за нещо ,нека го прави като хората,а не да си мисли,че съм паднала от Марс.А и постепенно започна да се държи по студено. Една вечер той реши да ми пише просто и да ми каже че иска да се разделим,защото просто искал да остане сам не искал никой така и не разбрах главната причина,но всъщност се разбрахме да не се чуваме една седмица и след това да решим дали да продължим връзката си.И на другия ден той ми звънна и всичко се оправи.И се прибрах за Коледа и точно тогава вечерта ми писа и беше твърдо решен,че съм му дотегнала,писнало му от мен..вече не ме обичал постепенно чувствата му истивали сама съм го правила,нямал друга но искал малко свобода...Не исках да се разделяме ,но насила хубост не става.Няма основателна причина след 3 годишна връзка всичко да приключи при положение,че аз всичко правех за него. Впечетленията ми останаха че не може да ми го каже в очите...Питах го дори ,а той ми отговори,че нямало да има никакъв ефект или щяла съм да се разплача.Искам просто да ме посъветвате какво бихте направили ако сте на мое място. Как мислите би ли ми звъннал да ме потърси? Защото не бих се подценявала да му звънна и да му дигна достойнството и да се гордее че ми е гадно за него... Но все пак ще ви благодаря ако ми помогнете малко или много !!! ;(