.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Това, че някои от нас предпочитат несериозните взаимноотношения не означава, че сме неспособни да дискутираме всякакви теми от всякакво естество.
    Вие с пантерата, май страдате от някакъв синдром на припознаване на вашият образ във всеки мой коментар. Аз и с приятели мога да си дискутирам всякакви теми, идеята беше коренно различна тук.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    От нищо не страдам. Пояснявам.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    -Винаги съм търсила по-зрелите и сериозни взаимоотношения.Имала съм само такива връзки.
    Не ми допадат мимолетните афери.Твърде несериозно и както някои хора си падат по драмите след месец,два ми е забавно.
    Никога не съм оставяла някого,защото не обичам да си играя с чувствата на хората
    .След като съм с даден човек го уважавам и ценя,това ще е последното нещо ,което би ми дошло на ум.Но няма вечни неща.
    -Всеки човек е различен в очите на останалите,грозна може и да не съм ,но знае ли човек
    Последно редактирано от balu4ka : 12-28-2012 на 07:41
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Направих си труда да прочета всички коментари.
    Явно по-голямата част от тук търсят по зрелите взаимоотношения. Не че знам всеки на колко години е, че да почна да съдя по това. Всеки има право на избор и всеки има своя гледна точка за щастие.

Аз лично избирам свободата. Имах няколко връзки с момичета, които всякак си се опитваха да ме държат "под чехъл", ревнуваха за щяло и нещяло. Не можеше просто да усетиш вкуса на свободата, защото те ревнува даже от най-добрите ти приятели. За една сериозна връзка трябва да има разбирателство между двамата, приятелство, спокойствие, хармония и глупости. Но когато не ги намериш тези неща или си твърде уплашен от тях се отдаваш на кратките забавления. Но никога не съм искал да се подигравам с чувствата на момичетата.

В момента съм свободна птица и се възползвам от годините си.
    Отдавам се на интересите си без да позволя, някой (някоя) да навлезе навътре и да започне с пръчка да командва какво да върша. Когато намеря момичето за мен ще съм готов да се покажа като съвсем различен човек.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    на вас жените сигурно ви е по-лесно да имате такива несериозни...
    Я пак? :д

Когато намеря момичето за мен ще съм готов да се покажа като съвсем различен човек.
    Това ми прозвуча малко тъжно, ако съм го изтълкувала правилно. Не смятам, че за да намериш човек за теб, трябва да се показваш като друг човек. Това значи, че или преди (когато си бил волна птица и бла-бла), или сега (когато имаш човека) си с маска. Това е... тъжно, мдам.

В сериозна връзка съм. Предпочитам това положение. Друг тип отношения не съм имала, бих пробвала и неизбежно ще се случи, но отсега си знам, че не са за мен. Привързвам се бързо, искам да променям това, което КОРЕННО не ми харесва в човека отсреща, а тези два фактора никак не са предразполагащи за необвързващи взаимоотношения.

Винаги, когато стане дума за отношения, се сещам за едни познати (от женски пол) от Бургас. Без никакво намерение да зарязват някого скоро, започват връзка и след седмица - край. Попитах едната, тя ми каза: "Шегуваш ли се, на петия ден вече не ми е интересен, нещата са коренно различни от това, което са били по време на свалянето и едвам изтрайвам да минат още два дена, та да стане седмица и да скъсаме". Не го осъждам, но не си го представям за себе си. Аз не започвам връзка на втора-трета седмица от познанството, обичам да опозная човека хубаво, да имаме всякакви моменти заедно и преминаването във връзка е едно естествено продължение на нещата. Може би именно на това се дължи фактът, че аз не говоря злобни неща за бившите си. За мен това е работещият вариант.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Имах предвид да се покажа, като човека, който съм.
    От хората съм, които не споделят и показват всичко.
    Ако ме разбираш С:

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Което не е баш страхотно. Защо някое момиче ще си прави труда да ти разбива преградите и да се занимава, а ти постоянно да я отблъскваш и обезкуражаваш? Ще кажеш, че ще го направи, ако те обича. Да, ама не е така.

Потайността поражда жертви.

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Цитирай Първоначално написано от burpp Виж мнението
    Имах предвид да се покажа, като човека, който съм.
    От хората съм, които не споделят и показват всичко.
    Ако ме разбираш С:

Подчини се !!
    Защо имам чувството, че повечето мъже избягват сериозните връзки. Или може би Врачанско
    и Видинско са така

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Всички връзки, които съм започвал са били със сериозни намерения. Не всички са се осъществили в тая насока.
    Шото обичам сериозните неща, щото мисля че вече ми е време, и щото обичам да съм коректен.
    Няма шанс. По скоро културно ще обясня че мадамата не ме кефи достатъчно и ще се оттегля преди да сме почвали квото и да е.
    Ми... дърпам се и си продължавам по пътя, ако няма някакво развитие. Разговор преди това ще бъде проведен.
    Сериозна, с идеи да живеем заедно. С повечко чувства и преживявания заедно.

Не мисля че съм твърде грозен. В рамките на нормалното

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Няма шанс. По скоро културно ще обясня че мадамата не ме кефи достатъчно и ще се оттегля преди да сме почвали квото и да е.
    Евала !! .. По-добре така отколкото да си играеш с чувствата й или да я мамиш с друга. Щото ако почнеш нещо по сериозно и после я прецакаш..кофти и за двамата.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Сериозна,по много причини.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имала съм и кратки връзки, това не е защото съм кучка без сърце, а защото не винаги се влюбваме от пръв поглед, но в повечето случаи любовта идва с времето, но някои път и не се получава и хората се зарязват набързо. Имала съм и дълги сериозни връзки и съм излизала наранена от тях... И сега имам сериозна връзка, прясна прясна, ще видим какво ще стане, ако от мен зависи ще остана с него дълго..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си