По какви връзки си падате?
- Сериозни връзки? Защо? - Сериозни, защото искам по-сериозни отношения на тези години. Забелязала съм, че повечето ми връстници не изтрайват по не повече от месец-два и после късат, и пак, и пак. Един затворен кръг. Аз искам да знам, че като "тръгна" с някой, ще си е до мен постоянно, ще си се обичаме, ще си помагаме, ще сме си една прекрасна двойка. Искам да знам, че момчето, което е до мен е готово да стане от сън и да дойде до къщата ми ASAP, ако разбере, че съм болна или нещо е станало(примерно). Като цяло никога не съм искала момченце за 1 вечер (както се вика). Не ме и блазни тая мисъл. Не е като да съм тръгнала да се омъжвам (не дай си боже.. искам да завърша даскало без такива изненади :д) на тия години. Но ако тръгна с някое момче и се окаже, че той има сериозни намерения поне едно 2 години (минимум) няма да ни мръднат.. ако зависи от мен.
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо? - Няма как да стане. Ако смятам да го зарязвам още на първата седмица, то по-скоро няма изобщо да се хващам с него.
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви? - Не бих го позволила.
- Каква връзка търсите - Качествена, искрена.