- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали има смисъл? - помогнете ми моля!
Здравейте! Предполагам пак ще има нападки от разни хора, но все пак се надявам да ми помогнете (досега винаи сте успявали), защото в момента съм объркана и раздвоена.
Та, когато бях в 10 клас излизахме с едно момче около месец някъде и аз много бях хлътнала. Първото ми влюбване. Той беше 11 клас тогава. Уж всичко вървеше, после се разделихме по негово желание. А няколко дни преди това говореше, че много ме харесва. След 1-2 месеца той пак започна да ме закача, нищо не стана отново. Той продължаваше да се държи тъпо с мен и в крайна сметка спряхме комуникация. Аз го преживах много тежко наистина. И ако близките ми знаеха какво правя с него в момента, биха ме набили. БуквалноСпоред тях той е абсолютен тъпак и леке и дори не искат да говоря с него, камо ли нещо друго.
Сега аз съм 12 клас, той е студент, някъде година и половина почти не сме си говорили нищо повече от здравей-как си и то ако случайно се засечем някъде. Аз имах приятел, той имаше приятелка. Мога да кажа, че от времето, когато излизахме, съм се променила - и като характер, и като отношение, и като външност, може да се каже, че съм пораснала.
Той започна да ми пише, извинява ми се за начина, по който се е държал. Засякохме се на дискотека. Само за протокола - понеже си празнувах рождения ден, се бях понаконтила доста и получавах повече внимание от момчета. Как да ви кажа, нещо в мен трепна, когато го видях. Предполагам винаги ще имам някакви симпатии към него. Половината вечер бяхме заедно, взе ми номера, писа ми смс-и. След 2 дни излязохме на кафе. Определено и той се е променил, явно сме пораснали и двамата. Преди той беше по-надут, правеше се на голямата работа, откакто замина се е "кротнал". Та, той почти през цялото време ме закача, "зарибява" и т.н. и ми намеква разни неща. Отначало не бях сигурна, но постепенно се убедих. Може би пак ще излизаме. Но на 7-ми той пак заминава и няма да се виждаме няколко месеца. Въпросът ми е дали да се занимавам с него или според вас той ме иска колкото да има някаква зарибявка, докато е в града и понеже знае, че преди си го харесвах и си мисли, че и сега съм готова да му скоча на врата при първата възможност (не съм такова момиче). Кажете си мнението моля и без обиди. Благодаря ви предварително!![]()
Ами виж сега, според мен иска само едно нещо от теб, не трябва да имаш грандиозни очаквания.
Изборът е твой, ако искаш можеш да се позабавляваш с него, ако си такава моралистка чак, стой си с разбитите очаквания и търси любов.
Млади сте, харесвате се, няма лошо да се позабавлявате докато сте заедно, стига после, когато замине да не съжаляваш, че е било просто забивка и да искаш нещо повече(лично мнение).
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не се занимавай, най-вероятно иска да се занимава с теб, докато си е във вашия град. А и след като миналия път не се е получило.... не възлагай огромни надежди.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре бе, момичета, как всички гадаете ама точно какви са му намеренията?
Да не развихте гадателски способности? Само едно искал, даааааа бе, може и 100 да иска - да не си му в главата случайно?
Вярно, че в днешно време повечето са такива, ама какво ще кажете за гаджетата си? Нали те са от "по-различните"? Защо и този да не е такъв?
Моя съвет е следния - внимавай.
Не можеш да бъдеш сигурна от сега какви са му намеренията.
Помисли и за себе си - ти какво искаш.
Ако искаш него - тогава си стой на задника и гледай той какво ще направи.
Ако не си сигурна - по-добре зарежи историята, но при всички случаи пази себе си.
Изказваме ЛИЧНОТО си мнение според описаната ситуация, не нападай безпричинно.
Големите очаквания водят и до големи разочарования.
Карайте го по-бавно и времето ще покаже какви са му намеренията. Щом и двамата сте се променили, има шанс да излезе нещо от цялата работа.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Прецени за себе си,един път не се е получило ,каква е гаранцията ,че този път ще се получи?
Има много неща,които би трябвало да те спират,но все пак това трябва да е твое решение.Всеки сам преценява,кое е най-доброто за него.Но според мен,не хлътвай отново,защото винаги боли най-много когато се разочароваш от големите си очаквания.Изчакай да се върне,виж как ще се държи през това време,ако има нещо ще поговорите.Успех!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Oh you again. Wellcome back (=
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ам по темата - как ги намираш все такива неподходящи? С конкурс ли ги избираш...
Пича иска лесна рибка докато скучае. Не знам, кое е толкова прикритото на мен ситуацията направо ми крещи като пернишки голф на софийски светофар. Предполагам момковеца се надява че номера И този път ще мине.
С много любов и добри чувства пиша постаИ весело посрещане на новата година
![]()
Dr. Gregory House
талант явно. Благодаря ти много, на теб също!
Иначее по темата и аз - пичът днеска си вкара автогол... Бях с едни общи приятели, за да обсъдим нещата за Нова година (и двамата ще сме там по принцип). Само че той тогава не знаеше, че аз ще ходя и че изобщо съм с тях в момента. Та, те му звъннаха да потвърди дали ще идва, той каза да. След малко звъни да пита дали ще има място за бившата му и нейната компания, че нямали къде да отидат на Нова година. И в крайна сметка набързо го разгадах
P.S.: Благодаря ви на всички за помощта! :*
Еми... другия път може направо мен да питаш.. виж от колко малко инфо.. ти дадох правилния отговор![]()
Dr. Gregory House
Нали викаш че се е променил? Може би наистина не иска само секс от теб, но едва ли.
Schhh! Hear the silence...
Глупаво е да препрочиташ една книга отново и отново и да очакваш различен край.
Това не знам защо да е автогол, но...Както и да е.
Иначе добре го е измислил пича, докато е в града да има какво да ебе. Ако си търсиш такъв тип отношения - давай смело напред. Ако желаеш връзка не виждам как ще стане с него, най-малкото, защото се виждате веднъж на няколко месеца.