- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Расизъм омраза към циганите
По принцип не съм расистка,дори не мога да разбера защо има хора,които мразят евреи,турци и негри.Но изпитвам голяма омраза към циганите,не си пускат децата да учат-нямат пари,и се оплакват,хранят се зад гърба ни!Какво са направили моите родители,че ще плащат данъци,ток и др,а мангалите ще се хранят с пари от нас!?Добре,разбирам не всички от тях крадат,но..Онзи ден бях на рожден ден на една приятелка,и се чакахме с една фр,за да отидем до нея.И докато чаках въпросната ми фр,минават някакви мангали на около 20-25,дори по-възрастни,и ми се развикаха "колко е часа ма,колко е часа ма,кажи"/в същото време в ръката ми беше тела ми,защото се обаждах на баща ми/.И също има и някакви цигани,които заплашваха кака :@ Защото ги е издала в полицията,че мамят с кредитни карти/тя работи в едно като магазинче и те са купували нещо и са плащали така/ем,сори,ама после тези пари ще ги търсят от нея!Аз дори не мога да разбера как Хитлер е бил толкова жесток към евреите,или когато някой каже "дееба този резак" или "смърт за негрите",толерирам всеки,няма значение каква религия е или какъв е..Но циганитеПросто ме отвращават.Само нашите мангали са така,докато в другите държави циганите не са такива долни..Вие какво мислите за циганите?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн