Моите най-добри приятел и приятелка бяха гаджета преди няколко месеца.Но момичето го скъса(защо??) по скайп(той го е прочел след като се е прибрал).И двамата не искат и дума да обелят, а тя го е скъсала докато е бил за 1 месец на море.Доколкото знам не е харесала друг, а не са могли да се скарат докато е бил на море,защото нямаше нет.Направо ми дойде като гръм от небетоСпоред вас защо така е станало(пак повтарям и двамата не искат и дума да обелят
Ами може да има много причини но ние няма как да знаем явно си го знаят само те 2-мата.
А какво значение има за теб?
Вярно, че щом са ти най-добри приятели следва да споделят с теб, но евала, че не го правят и не се опитват да те настроят срещу другия. Тогава щеше да ти е още по-тъпо.
Причини много. Просто не се занимавай с тяхната драма...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това,че са ти най-добри приятели не значи, че трябва и имаш правото да се месиш във връзката им. Аз ако имах такава приятелка щях да й се издразня адски много. Хубаво е, че искаш да им помогнеш, но не по този начин. Това са си техни работи, какво му мислиш толкова пък чак и тема си написала за това ЛОЛ! Остави ги, те ще се оправят. Също така ние от къде да знаем какво си имат те по между си, вариянти мноооого. По принцип съм защитник на личното пространство и смятам, че щом досега не са ти казали- няма и да го направят! (темата ти няма никакъв смисъл, защото никой не може да ти даде директен съвет за проблема ти)
Не се меси в чуждите взаимоотношения, щом така са решили, не е твоя работа да дълбаеш.
Абе, тая най-добра приятелка да не си ти?
Само като видя заглавието на темата БФФ и ми става ясно ,че сте най-много 7клас.А какво толкова те бърка тази история?Така са си решили хората ....
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.