.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на tonssy
    Това да си имаш приятелка всъщност не означава да спреш да правиш другите неща, които спомена. Всеки до някаква степен трябва да запази свободата си и, когато сте си насаме с приятелите ти- тези разговори ще продължат да се водят; едва ли ще спреш и да се заглеждаш толкова по другите момичета, а и все ще имаш време да си сам- струва ми се невъзможно да си с някой друг 24/7 ;д Явно наистина искаш да имаш момиче, с което да сте заедно, така че- намери си (а може вече и да си намерил?). Нищо няма да загубиш.
    А, ако попаднеш на правилната- ще те накара да забравиш за изброените по- горе..неща (:

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Това да си имаш приятелка всъщност не означава да спреш да правиш другите неща, които спомена. Всеки до някаква степен трябва да запази свободата си и, когато сте си насаме с приятелите ти- тези разговори ще продължат да се водят; едва ли ще спреш и да се заглеждаш толкова по другите момичета, а и все ще имаш време да си сам- струва ми се невъзможно да си с някой друг 24/7 ;д Явно наистина искаш да имаш момиче, с което да сте заедно, така че- намери си (а може вече и да си намерил?). Нищо няма да загубиш.
    А, ако попаднеш на правилната- ще те накара да забравиш за изброените по- горе..неща (:
    Все не съм го намерил ( ако може да ми помогнеш как по точно ? )

Иначе (твоят приятел примерно ако говори за курви, и ги заглежда не ти пречи така ли ? понеже знам за случаи където много много не се харесва това на момичето, затова го споменах

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    Все не съм го намерил ( ако може да ми помогнеш как по точно ? )

Иначе (твоят приятел примерно ако говори за курви, и ги заглежда не ти пречи така ли ? понеже знам за случаи където много много не се харесва това на момичето, затова го споменах
    Е не, пред мен няма как да си позволи да говори за курви, предполагам и всяко друго момче би съобразило, че няма да е най- доброто изказване пред приятелката му това. Казах, че и да си имаш сериозно гадже едва ли приятелите ти ще спрат да обсъждат останалите момичета, а и ти ще продължиш да участваш в разговорите им..
    Еми, намери го и ще видиш, че все пак няма да имаш нужда от заглеждания и други подобни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си