- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За връзките
Такаааааа. Значи, реших да прибягна до едно запитване.
Въпросът ми е: По какви връзки си падате?
- Сериозни връзки? Защо?
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо?
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви?
- Каква възка търсите
Бонус въпрос
- твърде грозен/грозна сте за да имате такива взаимоотношения?
Жалко.
Сериозни - досега връзките ми са били все такива. В момента съм в такава и се чувствам щастлива! Не съм "заебавала никого " на първия месец или седмица.Не си падам по подобен род отношенийца.
Бонус отговор:
Родих се твърде хубава,майната Ви ,Д-р Енчев!
maDamn
Аз имам сериозна връзка. Чувствам се щастлива и не ми омръзва да съм с дадения човек '' 24/7 '' . Винаги сме разнообразявали връзката ни, и до сега се обичаме и си правим изненади и тн. Аз също като granger не съм зарязвала никого. Тъпо е да се гавриш с чувствата на хората. По-добре кажи истината..
И бонуса : Аз съм си натурално красива !!Харесвам се такава каквато съм. Важното е, че и човека до мен ме харесва.
![]()
Не си падам по забивките за една седмица.Не "заебавам" момчето след седмица.Имало е такъв случай,но тогава още не се бях осъзнала,така да се каже.Все пак е ужасно да си играеш с чувствата на хората. Исках сериозна връзка,обичах прекалено силно и завърших наранена,което уби вярата ми в любовта .
Сега имам приятел,който обичам и с който се чувствам ужасно щастлива.Надявам се и той наистина да изпитва същото и връзката ни да не завърши като предишните ми.
![]()
^Това много ми хареса !![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
По принцип харесвам връзките, които са "сериозни". Ебаси колко тъпо звучи "сериозна връзка", но както и да е. Нямам и нищо против по-несериозните връзки, но при мен те са обикновено несполучлив опит за изграждане на сериозни взаимоотношения.
И не ми се е случвало да тръгна с някого и след седмица-две да го зарежа, но ако видя, че не би се получило нищо по-нататък и е обречена връзка - бих го направила.
Ама бонус въпроса ме разбиНали знаете поуката от "Шрек" - "Не е важно да си красив!Важното е да намериш същия изрод като теб"
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-26-2012 на 17:04
- Да. Защото се привързвам и ми харесват постоянните неща.
- Не. Не съм го правила и не бих го направила.
- Общо взето винаги става така...
- Сериозна, качествена.
- Аз се харесвам.![]()
Винаги съм предпочитала сериозните и зрели отношения, пред тийн-драма историите за по седмица-две-месец.
И в момента съм в сериозна връзка, която има всички изгледи да прерасне и да се изкачи на още по-високо стъпало, само време трябва.
И спря да се върти за миг земята..
По какви връзки си падате? - Сериозни
- Сериозни връзки? Защо? Защото съм от хората, които имат нужда да обичат, и да бъдат обичани. Защото не си падам по секса без любов.
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо? Случвало се е. Причини: Виждам, че не е подходящият човек за мен, не си напасваме като характери и тн, непреодолими различия, секса не върви ( под не върви разбирайте, че е много зле в леглото, или инструмента му, не е в състояние да задоволи чисто сексуалните ми потребности )
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви? Връщам си го тъпкано. Намирам начин и аз да се изгавря с него, а после го зарязвам.
- Каква връзка търсите: Вече съм я намерила - сериозна, която на този етап е стигнала и до годеж, живот и здраве след годинка, две и с брак.
Пред мен не стои въпроса 'по какви връзки си падам?' Зависи от обстоятелствата. Не с всеки може да се получи сериозно, зависи от човека, от момента, в който се харесвате, от приоритетите.
Преди не исках сериозна връзка и дори бягах от такава, защото не чувствах потребност. Сега вече е друго, попораснах, промених си малко мисленето, но пък към момента нямам човек до себе си. Така, че всичко е относително...
Преди години и аз съм си играла с чувствата на хората, правила съм си каквото искам и тн... но осъзнах колко е гадно това, видях си грешките и се промених.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
твърде грозен за да имам такива взаимоотношения
^ атеншън сийкинг менхор!
С лИбов!
maDamn
-Сериозни/ не си падам по забивките за някой друг ден
-1 път ми се е случвало зарязах я защото ми изневери
-Ами има много причини
-Сериозна
-Ами мисля че г/д ставам![]()
Досега съм имала само сериозни връзки. Друг тип взаимоотношения не искам и не ми допадат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Една потребителка във форума ме подтикна да мисля, че моята жажда за независимост не може да съществува наравно с любовта. И е права. Не търся любов, не търся сериозна връзка. Особено на този етап от живота си. Искам да се посветя на пътуването, на научаването, на търсенето и откриването. Не искам да бъда нечия. Искам да правя каквото си искам без да търся позволение или одобрение.
Доволна съм със секс тук-там с момчета, които ми допадат. Всичко останало не ми е нужно.
Може би с възрастта ще се променя. Може би ще срещна някой, който да ме опитоми. Но дотогава не ми трябва никого освен за дълги вечери изпълнени с секс, цигари и рецитиране на поезия.
Допадат ми сериозните взаимоотношения, предпочитам да има човек с който да си говоря на всевъзможни теми когато не правим секс. Да не говорим за подкрепа и сие.
^Това, че някои от нас предпочитат несериозните взаимноотношения не означава, че сме неспособни да дискутираме всякакви теми от всякакво естество.
на вас жените сигурно ви е по-лесно да имате такива несериозни...при нас мъжете трябва да си доста непукис,за да го правиш....просто след свършването се чудиш защо ли трябва да го правя...
Индивидуално е. На никого не е по-лесно.
ЛеБрон, мастъре, пак ще ме нахраниш,че все аз ти го казвам,ама не при всички е така. Има и жени , и мъже,които си падат по еднодневки.
За тях е по-лесно. По безболезнено. Защото го има страхът от обвързване , страхът от това да те наранят, трудно откриващи сърцето си за някого. На пръв поглед са в голяма компания,весели ,шумни ,атрактивни, а вътрешно се страхуват да се покажат. А иначе си го има и простичкия нагон...
maDamn
има резон в думите ти мастърке,тва имах предвид...
- Сериозни връзки? Защо? - при изграждане на сериозни взаймоотношения бих обмислила/ поискала преминаването им във връзка, не обичам нарицателни за отношенията м/у двама човека
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо? - това не се брои, все едно да кажеш, че имаш връзка с момчето/момичето от дискотеката вчера
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви? - имам различно определение за сериозна връзка от повечето във форума, трудно би се случило при мен
- Каква връзка търсите? - никаква май, евентуално чисти (абсолютно искрени), основно сексуални и приятелски отношения с човек, който ме привлича, но не съм влюбена...да кажем за момента това
Бонус въпрос
- твърде грозен/грозна сте за да имате такива взаимоотношения? хората и аз сме смотани и се привързваме. факт.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не слагам някакви дефиниции.
Ако съм много влюбена - ще съм моногамна, и евентуално мога да се се заседя в някаква връзка, включваща съвмествен живот, ако другата страна иска.
В общия случай не съм много влюбена и предпочитам виждане 1-2 пъти седмично. Намалена комуникация в останалото време.
- Не съм от хубавите, ама ми връзват бе деа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По какви връзки си падате?
- Сериозни връзки? Защо? - Сериозни, защото искам по-сериозни отношения на тези години. Забелязала съм, че повечето ми връстници не изтрайват по не повече от месец-два и после късат, и пак, и пак. Един затворен кръг. Аз искам да знам, че като "тръгна" с някой, ще си е до мен постоянно, ще си се обичаме, ще си помагаме, ще сме си една прекрасна двойка. Искам да знам, че момчето, което е до мен е готово да стане от сън и да дойде до къщата ми ASAP, ако разбере, че съм болна или нещо е станало(примерно). Като цяло никога не съм искала момченце за 1 вечер (както се вика). Не ме и блазни тая мисъл. Не е като да съм тръгнала да се омъжвам (не дай си боже.. искам да завърша даскало без такива изненади :д) на тия години. Но ако тръгна с някое момче и се окаже, че той има сериозни намерения поне едно 2 години (минимум) няма да ни мръднат.. ако зависи от мен.
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо? - Няма как да стане. Ако смятам да го зарязвам още на първата седмица, то по-скоро няма изобщо да се хващам с него.
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви? - Не бих го позволила.
- Каква връзка търсите - Качествена, искрена.
*сън*