DD, планирам да си съставя собствен план за заведение и в даден етап от живота си да го реализирам. Точно как в момента ми е неизвестно.
Това с картона мисля че го прие малко по друг начин. Чуднката за мен е защо има толкова голям контраст между цена на суровина, цена на готовия продукт и опаковката в която ти го сервират. Да, ясно идваш от офиса и си взимаш кафе за навън. Нормално е да ти го дадат в картонче. Обаче имаме изрично изказване да НЕ даваме порцеланови чаши, нищо че ги има. Или в краен случай само. Дори и клиента да е казал че ще седне на масичката. Ей тва е чуденката за мен. Изкарват се доста пари.. а не се инвестира нито в материалната база.. нито в комфорта на клиентите.
Друго..казваш сервитьорка няколко пъти.. да де, ама при нас няма. Пък примерно в "Неделя" имат... нищо че кафето им е по малко като пари. И в "Мементо" имат, и в "Микадо". Примерно.
Все едно да идеш в магазин за техника.. да си купиш лаптоп примерно.. и да ти го дадат направо в торбичка, с омотани кабели и смачкана касова бележка.
едит: Какво е steamer?
Последно редактирано от valdesbg : 12-26-2012 на 21:32
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House