Какво ви прави впечатление когато отидете на заведение?Атмосферата, обичам някак по-приглушена светлина, обичам да се чувствам уютно. Дори да е изпипано по последна мода,може да не предразполага.Предпочитам по - задушевни местенца.
Кое за вас е важно и защоДа е предразполагащо ,някак да се чувствам по-близо до у дома си.? Кое ви прави неприятно впечатление?Лошо впечатление ми прави кофти обслужването. Поръчваш си нещо на намръщена сервитьорка, тя ти носи поръчката още по-намръщена сякаш си и изял закуската , или пък и дължиш милиони. Лошо впечатление прави,ако е мърляво,неподдържано. Случвало ми се е да ми носят "измита" чаша с червино по нея или гланц. Как бихте описали идеалното за вас местенце за почивка и среща с приятели?Охх, представям си някоя плетена масичка, големи столове,ама от онези ,които со като барбарони, тип "безформена топка,ама пък много удоба".Някъде на топло , в меки пастелни тонове. Кои са любимите ви кафе или топли напитки? Защо?Обичам да пия всякакво кафе,отскоро съм някакъв маниак,но май предпочитам нормално черно кафе. Защото си му обичам прекрасния режещ вкус. Доколко значение има за вас човека, който ви ги приготвя?В повечето време не го виждам кой е и се надявам да е надежден. Не мога да дам описание. По-скоро се надявам да е надежден и да е добър в работата си, а не немарлив и такв,който отбива номера. Колко е максималната сума, която бихте дали за единична напитка в кафетерия?Според зависи,ако кафето е наистна много добро съм способна на чудовищни глупости Кои са местата, които посещавате, с какво ви привличат?Мисля ,че нямам едно определено място