- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА уюта, кафето и хубавото впечатление
Второто е.Естествено, че има скъпи напитки и съм съгласна, че кафе, върху което е рисувано е по-скъпо от 3 в 1то за 60ст. Просто има заведения, в които се излагат. Влизали сме с приятелка в едно кафене недалеч от Борисовата. Едно пакетче 3 в 1 е около 45ст на дребно. Тя ми продава чашата за 2.70лв. о.О Къде е логиката? То се знае, че има надценка, ок. Това не го смятам.
Ама лекарите за един преглед взимат по 2.40 (поне при нас). И лекарката е учила 6 години, за да ме преслуша. Не умаловажавам този вид изкуство, дори ми е интересен и имам намерение от чисто любопитство да се науча (пз: http://www.youtube.com/watch?v=-qcZ9M-QoOc). Но сравнението ми се струва неуместно.Друго - изкуството да рисуваш върху кафе повярвай ми не е лесно. Професионалистите го правят да изглежда лесно и елементарно, което само доказва техните знания и умения. Това е все едно да кажеш - ми тя лекарката ме преслуша със стетоскопа за 30 секунди и кво.. само допираше кръглото нещо до мен.. не изглежда толкова трудно.
Там и заплатите са различни, да.Идеята ми е че 4 лева за напитка са и малко и много. И си личи къде отиват. В Англия специално... цените на кафето са идентични с тукашните. Паунд и нещо ще е едно кафе. Разликата е че кафетата там са доста по добре направени, персонала взима на час, колкото тук ние за цял ден и не са забутани в крайните квартали.
Не иде въпрос за парите точно. Не ми е недостижимо да си позволявам 4лв за чаша, не е в това проблема. В друго е.
ПП. Премисли и идеята с библиотеката-кафе.Много ми се ще в София да имаше такова нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()