Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Какво ви прави впечатление когато отидете на заведение? Кое за вас е важно и защо? Кое ви прави неприятно впечатление? Как бихте описали идеалното за вас местенце за почивка и среща с приятели? Кои са любимите ви кафе или топли напитки? Защо? Доколко значение има за вас човека, който ви ги приготвя? Колко е максималната сума, която бихте дали за единична напитка в кафетерия? Кои са местата, които посещавате, с какво ви привличат?
аз обичам да ми е уютно. за да ми е такова, трябва да е достатъчно светло, достатъчно топло/прохладно, музиката да е ненатрапчива и "моя", приятна и средно тиха - да не заглушава разговора ми, но да ме разделя от тези на околните. аз пия чай. ужасно много обичам. ценител съм. обичам и фрешове от различни плодове, както и пресни, на място приготвени сладки(ши). в допълнение, не харесвам глъчки и тълпи, шумни хора (когато искам да чета/пиша/разговарям), така че избягвам бар-лайк артиш пространствата, които изобилстват. имам си любим квадрат в София и без да искам се въртя почти и само в него:Д харесвам Онда, ако ще говорим за по-мейнстрийм заведения, тип верига. особено тази до АЕГ. там се чувствам страшно добре. (в студените месеци!, през лятото често не се живее, заради кожените фотьойли, а и когато имам възможност, обичам да съм навън<3) Джими'с има сантиментална стойност за мен, та още си ходя в останалия до СУ, но не е най-удобното място на света, не става за четене/писане, особено откакто смениха масите; а и самата подредба не предразполага. Coffee house и Costa са в зоната ми, та често си взимам нещо от тях. мога да ти изредя заведенията, които посещавам, но не виждам смисъл в това.

предпочитам заведения на самообслужване или такива, в които персоналът не се навърта около мен много-много. харесва ми, когато познавам персонала и не трябва да се обяснявам 230482348023 часа какво точно и как го искам, ама защо и т.н. в този смисъл, ми е ок, каквито и да са хората, стига да са разбрани и не твърде баааавни. помнят ме лесно, така че с това нямам проблем:Д

давала съм и 10 лв за напитка. това си е избор. готова съм да плащам за мястото, ако то ми доставя необходимите удоволствие и комфорт.

//не пия кафе, но ако пиех, нямаше да е в Старбъкс. като ще е кафе, да е кафе:Д