.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 139

Hybrid View

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Давам веднага следния пример - ок, ние сме срещу народния театър. Точно до нас е Гранд хотел София. Ако там отидеш да изпиеш едно кафе.. що платиш горе долу толкова. .
    Дамм, още щом прочетох темата си помислих именно за веригата, в която ти работиш. Тъй като обичам кафе и с най- добрата ми приятелка имаме навика, когато излизаме да си взимаме такъв тип, доста познато ми е. Миналата седмица бяхме в Сердиката, в кафето ви там и докато си чаках поръчката станах свидетел на нещо, което от хигиенична гледна точка ме потресе.. Момчетата зад бара слагаха някакви пайове (или бисквити, нещо подобно) във фурната. Тавата се удари в стената и съответно всичко се разтресе и 2 от бисквитите паднаха. Загледах се, за да видя какво ще направят- е, спогледаха се, вдигнаха бисквитите и ги сложиха обратно при другите. Да, не съм толкова заблудена, че да вярвам, че по тези заведения хигиената е висока, но след като го видях с очите си..няма никакъв шанс да си купя нещо за ядене от вас ;д Всъщност то няма да отговаря и на заплатеното от мен. Колкото за напитките- харесват ми и ще продължавам да ги консумирам. В първия си пост спомена за "менюто".. Да, този плакат на стената малко трудно го разчитам, особено, ако съм малко по- далече, не е голямо удобство. Wi-fi съм ползвала в почти всичките ви други заведения?
    Нека и на въпросите отговоря..

Какво ви прави впечатление когато отидете на заведение?- Обстановката, персонала, от какъв тип хора е посещавано.
    Кое за вас е важно и защо?- Хигиената. Персоналът трябва да е дружелюбен. Поне аз много се влияя от това- когато ме обслужва някой усмихнат и любезен човек, сякаш мнението ми за заведението като цяло става по- добро и съм склонна да платя повече.
    Кое ви прави неприятно впечатление?- Бавен, незаинтересован персонал. Мръсни маси, тоалетни..
    Как бихте описали идеалното за вас местенце за почивка и среща с приятели?- Всъщност, не обичам тишината и това да чувствам "спокойствие". Обичам, когато около мен има хора, независимо с кой съм. Така че, бих поседяла и в по- пълно заведение. Музиката да е хубава, не много висока, но все пак и да не се губи в разговорите на хората. Разнообразието в интериора ми харесва- да има сепарета, различни видове столове и да бъдат удобни. Харесва ми и когато има картини или нещо друго, закачено на стените.
    Кои са любимите ви кафе или топли напитки? Защо?- Еми всякакво кафе пия, обожавам. Ако е по- късно- обичам да опитвам различни чайове.
    Доколко значение има за вас човека, който ви ги приготвя?- Предпочитам да има опит, а не да е някой току- що нает, който да ме обслужва 2 часа.
    Колко е максималната сума, която бихте дали за единична напитка в кафетерия?- Зависи в какво настроение съм, с кой съм, дали искам да опитам нещо ново и какво е количеството му. Може би макс 7-8-9-10 лева, да речем. :d
    Кои са местата, които посещавате, с какво ви привличат?- Обичам да са в центъра, наблизо около мен Привличат ме с разнообразно меню, разни промоциики, приятна атомосфера и усмихнат персонал.
    Последно редактирано от tonssy : 12-27-2012 на 13:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си