- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА уюта, кафето и хубавото впечатление
Какво ви прави впечатление когато отидете на заведение? Обстановката, хората, които посещават заведението, обслужването, цените.
Кое за вас е важно и защо? Важно е да ми е уютно като седна вътре, сервитьорката да се държи любезно и да е на поносими цени, все пак да мога да си позволя да посетя даденото заведение. Мразя надути сервитьорки или нелюбезни... по тая причина намразих Лагуната.
Кое ви прави неприятно впечатление? Неприятно впечатление ми прави ако например си поръчам Лаваца, а ми донесат нещо, което е много далече от Лавацата, сервитьорките ги споменах, също така ако е мръсно или някво неугледно самото заведение. И това с картонените чаши при вас. Също така и ако е много шумно, ако масите са наврени една в друга...
Как бихте описали идеалното за вас местенце за почивка и среща с приятели? Спокойно, с лека музичка за фон, с добро обслужване.
Кои са любимите ви кафе или топли напитки? Защо? Кафе пия най-често, фен съм на Лаваца. Ам по-рядко пия мляко с нес.
Доколко значение има за вас човека, който ви ги приготвя?Не знам , не съм се замисляла по въпроса.
Колко е максималната сума, която бихте дали за единична напитка в кафетерия?Зависи с какви средства разполагам към момента.
Кои са местата, които посещавате, с какво ви привличат? Напоследък често посещавам Модера, защото ми е близо до факултета, иначе там не ми харесва, че винаги е много пълно и е шумно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5