.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 139

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз при лична лекарка не ходя.

Иначе, аз пия чисто и черно кафе. Рядко ще сложа мляко. Захар, мед и сметана - абсурд.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз би трябвало да плащам 2.90 на личната си лекарка.
    Да. А от другия месец 3.10лв.

Сега по темата на Валдес.

Харесвам светли, уютни кафетерии. Като под уютни разбирам мека, удобна мебел, ненатрапчива музика, топли цветове, семпло обзавеждане - без излишен кич. Харесвам просторни заведения, не такива, в които внимаваш на всяка стъпка да не бутнеш нещо/някого защото няма къде да се размине спокойно човек. Менюто е задължително. Трябва да се предоставят както асортимента, така и цените на артикулите. Спестява време и разпитвания.

Естествено обслужването е от огромно значение. Не бих посещавала заведение, в което персоналът ме гледа сякаш съм му изяла десерта. Приветливото отношение и усмивката са задължителни. Прави чудесно впечатление да помнят редовните си клиенти и да имат една идея по-топло държание спрямо тях. Но и прекаленото фамилиарничене не ми е по вкуса. Аз съм клиент, не първата им дружка.
    Хресва ми когато има кой да ме посрещне в заведението. Особено когато го посещавам за първи път. Не да се лутам, за да намеря подходяща маса за нужният брой хора.
    Също така е важно персонапът да си познава идеално асортимента, за да отговори на възникналите въпроси. Не веднъж ми се е случвало аз да знам повече за съставките на дадена напитка от сервиращият я. Остава впечатление за непрофесионалност.
    Важно е и да си следят клиентите. Недопустимо е да махам 5 минути, за да привлека вниманието на обслужващия ме, било то за сметката или за повторна поръчка. Недопустимо е да чакам 10 минути да забележат, че имат нов клиент. Аз кафета и топли напитки и у нас мога да си приготвя. Когато отида в заведение очаквам обслужване.

За качеството на напитките мисля, че няма смисъл да пиша - ясно е.

Колкото до цените - определящ фактор са обслужването и обстановката. Ако ми харесва заведението и ми предоставя не само хубави напитки, а едно цялостно усещане, съм склонна да заплатя и тройно по-висока цена. Не за кафето, а за атмосферата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си