.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 139

Hybrid View

"Черното" шварц кафе се прави по различен метод от еспресото, или както циганите му викат експресо ;д Различни машини има. Аз пия еспресо. Черно кафе и кафе без захар са различни неща. Може да е черно с добавки и еспресо без нищо. Черно не значи чисто.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    "Черното" шварц кафе се прави по различен метод от еспресото, или както циганите му викат експресо ;д Различни машини има. Аз пия еспресо. Черно кафе и кафе без захар са различни неща. Може да е черно с добавки и еспресо без нищо. Черно не значи чисто.
    Любопитно. Страхотно е, че имаш накъв интерес... Много е изискано някакво. Все едно да си любител сомелиер.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Любопитно. Страхотно е, че имаш накъв интерес... Много е изискано някакво. Все едно да си любител сомелиер.
    Ами да. Майка ми обожава кафе и ме е научила да разбирам. Вкъщи има машина за еспресо, аз имам в моето вкъщи за шварц и не съм доволна, но нямам толкова пари да дам за DeLonghi сама. Сега от Орифлейм ще спечеля една друга, но и тя май е за шварц. Еспресото има цедка, шварц-машината има филтър. И кафето става по-водно. Трябва да сложиш повечко кафе за същия ефект. Казват му и Американо.
    Canis_Dirus пак се обаждаш неподготвен. Бариста е човекът, който приготвя кафето в кафетерия. Аз не съм обучавана или работила като нещо такова. Точно съм любител "сомелиер", но за кафе. Не е особено точно сравнението, но твоето е не по-точно. Това, че разбирам как обичам кафето си, не ме прави бариста по никакъв начин.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове