Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
TheBeliever вече НЕ зависи от минималната работна заплата. Промениха го Преди някой друг месец, когато беше 2.70 точно май.

Пък капсули ТАКА ДА МРАЗЯЯЯЯ! Не ми харесват. Различно е на вкус. Едно .. все едно роботче ми го прави и всяко кафе е едно и също. Губи се магията. Аз знам какво кафе ми се пие точно сега, веднъж слагам по-малко, веднъж повече. Приготвям го с любов и старание. С капсулите може и да е по-лесно, но не ми харесват. Кафето по-скоро зависи от марката и сорта. Задължително Арабика. Лаваца е класика, особено когато съм на обяд някъде , великия кеф ми е да си поръчам една след като се нахраня. Илли е хубаво, но е прекалено скъпо за качеството си. Ришар е наистина .... уникално. И не е кой знае колко скъпо като за качеството си. Смисъл, скъпо е, но си заслужава от време на време да се наградиш с него. 2.50 за едно кафе е скъпо, но не безбожно скъпо.
То при капсулките зависи колко дълго ще му "разрешиш" да тече. Пак можеш да си го прецениш.
Предполагам, в София има място като чаена къща, ама за кафе, откъдето да си купиш различни сортове насипно, нали? И после как си го правиш?