Здрвайте , моята история е малко сртанна ...
таа той е на 20 аз съм на 18 познаваме се от 4 години ,но досега сме били само приятели и то какви най-добри !
Преди около месец започна да се държи малко странно с мен да ме охажва ако мога да го кажа ,призна ми че ме хареесва още от самото начало на нашето приятелство, но сега не може да ме гледа така безразлично .. от 1 град сме ,но той учи в София пропуснах да кажа ,...когато се прибираше събота и неделя се виждахме но срещите ни бяха повече от приятелски,след това тойй си заминаваше но през цялото време докато той беше в София си пишехме всяка вечер в продължение на 4 -5 часа .Преди 1 седмица той се прибра видяхме се, но се случи нещо ..правихме секс (сиг. е смешно) този ден седяхме много по-дълго от останалите дни и си говорехме за нас ..признах какво очаквам от него и колко много го искам ,следователноо и той ми призна ,същия този ден той си замина за София отново ..но на следващата седмица нещо стана и започнахме да си пишем много по-рядко каза ми кога се прибира ,но си пристигна 1 ден по късно и проблема е в това че в момента той е тук ...в нашия град от 1 седмица почти ,все още не сме си говорили по телефона и не сме се виждали ,защото ми каза че има едни задължения с един ремонт на апартамента му и не знам дали да му вярвам ,защото днес се разхождах и го видях с приятелите му говорихме си ,но за много бързо ... също така пропуснах да кажа че от както си е тук ако не му пиша аз той не ми пише ( а май ми писа 2 пъти пръв той.. )
Знам че сигурно ще ми се изсмеете ,но наистина се чуствам много неловко и жалко ... и нямам представа какво да правя
Все пак бих се радвала да чуя и вашите мнения