California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Случвало ми се е почти същото.
Така,първо ще кажа,че има моменти,когато просто приятели или приятели с малко по-силни чувства решават да правят секс и след това им е супер неловко,предпочитат да не се виждат за известно време.Това е нормално до някъде...
Иначе...или на твоя приятел му е по същия начин,срам го е и си мисли,че така ще си развалите приятелството ,или просто е искал да спи с теб,да пробва,да е имал намерения към теб тип 'приятели с привилегии'.
Не говори особено добре,че не те търси,но пък щеше да е още по-зле ,ако въобще не ти отговаряше и се държеше лошо с теб.
Потърси начин да говориш с него и му излей всичко,което мислиш,но деликатно.Внимавай ,какви думи използваш ,но гледай да не остане скрито между вас в разговора,за да ти е спокойно,че си му казала всичко.
Помни ,че неща от сорта на 'Нямам време да ти се обадя' не съществуват.Човекът може наистина много пъти да се сеща за теб,но ако не ти се е обадил това е,защото не е искал,а не ,защото не е могъл.Това е избор и го казвам от личен опит,защото съм използвала тази смотана фраза много пъти и знам ,какво в действителност стои зад нея.
Каквото и да стане ,както и да се развият нещата,опитай се да бъдеш спокойна.Както се казва,приготви се за най-лошото и очаквай най-доброто.Щом сте били много добри приятели толкова време,значи няма как да те отсвири просто ей така. Успех !
Последно редактирано от SuNsEt : 12-27-2012 на 00:57